Hrana vie- sursa pt o viata longeviva

Gradul sanatatii omului este in raport direct cu felul sau de hranire. Ne imbolnavim ca nu stim sa ne hranim.

In corpul fiecaruia dintre noi exista celule canceroase ce se hranesc, traiesc si se inmultesc, gratie hranei noastre pregatite prin foc.

Orice aliment ucis prin foc devine un corp strain, generator de boli, de suferinta fizica si psihica, constituind hrana potrivita pentru virusi.

Toate alimentele fierte isi pierd valoarea nutritiva.Un organism viu trebuie hranit numai cu hrana vie. Temperatura de pregatire a hranei sa nu depaseasca temperatura corpului nostru fizic. Enzimele se distrug incepand de la 38 grade Celsius. Enzimele reprezinta microprocesorul intregului organism: asigura existenta si inmultirea celulelor, controleaza toate functiile corpului, curata sangele si inlocuiesc celulele moarte, canceroase etc., astfel ca la 7 ani se inlocuiesc toate celulele corpului.

Biolog IOAN STEFANESCU

piatza.net

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply