10 obiceiuri ale oamenilor care isi urmeaza visele

1. Ei vad provocarile ca pe niste oportunitati

Cei mai multi dintre oameni interpreteaza temerile ca pe niste obstacole si au tendinta de a fugi de ele. Oamenii care isi traiesc scopul cu succes, au dezvoltat capacitatea de a vedea teama ca pe un semn de a-si continua drumul si de a-si pune tot curajul si energia pentru indeplinirea scopului dorit.

2. Vad viata ca pe o joaca

Avand aceasta viziune asupra vietii, se deschide automat spatiul de joaca si dezvolta creativitatea. Deasemenea, se cultiva calitati de rezistenta, de solutionare a problemelor intalnite, si de incredere in forte proprii, care ii ajuta sa-si asume riscuri pentru a ajunge in locuri mai evoluate.

3. Traind viata pe care si-o doresc este singura lor optiune

Isi iau angajamentul de a face ca visele lor sa devina realitate si elimina orice situatie in care ar putea da gres. Ei nu cred in lucruri de genul “Daca nu merge, voi incerca sa obtin un loc de munca”.

4. Mereu vorbesc despre ceea ce cred ca e adevarat

believe_small11

Ei sunt capabili sa vorbeasca adevarul, deoarece ei fac un efort constient pentru a se conecta la adevarata lor dorinta, la vocea interioara, si la spiritualitatea lor, fara teama de judecata. Aceasta conexiune este deobicei stimulata prin meditatie.

5. Nu sunt doar visatori ci actioneaza pentru indeplinirea dorintelor lor

In loc de a se bloca in visele lor, ei se fixeaza pe actiune, indiferent in ce consta. Fie ca este vorba de a renunta la un loc de munca , fie de a iesi dintr-o relatie care ii tine in loc, investind in ei insisi sau mutandu-se intr-un alt loc, ei au curajul sa faca asta. Ei fac aceasta prin ascultarea intuitiei si apoi prin actiune.

6. Se asteapta si stiu ca merita ce-i mai bun

Ei se asteapta ca ceea ce doresc sa se intample, ca si cum ar fi o cunoastere interioara. Ei se asteapta si simt ca merita sa castige bine, fac ceea ce le place. Secretul este ca se asteapta la ce-i mai bun, chiar si atunci cand nu au toate raspnusurile cu privire la modul in care aceasta se va intampla.

7. Nu au nicio retinere pentru a cere ceea ce vor

Deoarece ei sunt atat de conectati cu pasiunile lor,  ei nu se feresc din a cere ceea ce vor.

8. Isi creaza propriile reguli

Ei isi creaza propriile reguli, in loc de a se comforma cu regulile impuse de societate. Ei iau decizii dintr-un loc de unde isi doresc, in loc sa se comformeze asupra ideii a ceea ce cred ca pot avea. Acest lucru le ofera libertatea de a-si proiecta destinul.

9. Au invatat sa fie confortabili in incofort

Ei nu se blocheaza in a detine toate raspunsurile. a face lucrurile perfect, sau in incercarea de a obtine confort prin controlul tuturor. In schimb, ei sunt constienti ca nu vor vedea pasul urmator pana cand nu iau decizia de a merge mai departe in ciuda disconfortului.

10.Au invatatori, mentori, persoane de la care au ce invata

Avand profesori, le creste nivelul de constientizare. Ei inteleg in mod clar faptul ca de fiecare data cand sunt pregatiti sa-si indeplineasca dorintele, toate limitarile ies la suprafata, iar atunci ei pot sa se elibereze de ele.

 

 

Sursa: http://www.broccolicity.com/2014/06/10-habits-of-people-who-follow-their-dreams/

 

 

Leave a Reply


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/believei/public_html/wp-includes/functions.php on line 4673