25 de ani de minciuna si manipulare. ARMA PSIHOTRONICA folosita pentru crearea evenimentelor din DECEMBRIE 1989

Romanii au murit degeaba la Revolutie pentru asa-zisa libertate. Revolutia a fost controlata de puterile care il vroiau jos de la guvernare pe Ceausescu, ca sa-si poata intinde ei tentaculele peste tara. S-a lucrat foarte mult la psihicul romanilor, iar evenimentele din decembrie `89, au fost rezultatul acestor manipulari. Sa vedem ce spune Teodor Filip in cartea sa “Razboiul parapsihologic impotriva Romaniei” :

“Imi aduc aminte de evenimentele din decembrie 1989, cand poporul roman, Armata tarii, au fost supuse unui adevarat razboi parapsihologic.

Cea mai diabolica arma a contemporaneitatii – ARMA PSIHOTRONICA . Mecanismul acestei arme se bazeaza in linii mari, pe utilizarea unor unde electromagnetice de joasa frecventa, care sunt receptionate de subconstientul persoanelor vizate. Aceste unde pot fi generate atat de anumite dispozitive cat si de persoane cu proprietati paranormale.

ROMANIA- POLIGON DE TESTARE  A ARMELOR NECONVENTIONALE

In 1989, Romania ramasese singura tara din Europa care se opunea transformarilor pe care le infaptuia Gorbaciov. (adica revenirea la capitalism). Toate aceste transformari erau sprijinite direct de catre Statele Unite si Occident.

Dupa cel de-al XIV-lea Congres al PCR, fortele ostile din exterior si-au dat seama ca nu-l vor putea inlatura pe Nicolae Ceausescu decat daca isi vor concentra eforturile. In cadrul dialogurilor purtate intre sefii de state ai Marilor Puteri, “tema romaneasca” nu a scapat a nu fi dezbatuta”. Si aceasta inca inainte de desfasurarea evenimentelor din decembrie 1989. Prin metodele specifice activitatii, serviciile noastre de informatii erau la curent cu toate acestea.

Esentialul era ca un om – Nicolae Ceausescu – si regimul sau sa fie inlaturat. Prin reducerea livrarilor sovietice de titei, gaz, metan si minereu de fier – deci instituirea unui embargou economic partial, nu conta ca situatia natiunii romane se inrautatea. Prin aceasta se urmarea, de fapt, cresterea nemultumirilor maselor populare, care sa-l inlature pe Ceausescu si regimul sau.

Statele occidentale, in special Statele Unite, au fabricat, in ultimii ani, armament modern, tehnica de lupta si de telecomunicatii foarte sofisticate. Au fost puse la punct tehnici de dezinformare deosebite. Din razboiul psihologic au facut o adevarata arta. Nu este lipsit de importanta sa prezint, in acest sens, declaratia profesorului universitar Ioan Totu – fost ministru de Externe al Romaniei, schimbat din functie in preajma Congresului al XIV-lea : “In SUA si unele tari din Europa s-au infiintat, inca cu multi ani in urma, cercuri speciale de spionaj si destabilizare a Romaniei sub conducerea CIA, persoana imputernicita sa actioneze conform intereselor americane fiind Silviu Brucan”.

Pe timpul desfasurarii mitingului din Capitala a fost folosita arma psihologica. Atat persoanele participante la miting, cat si unele aflate la o oarecare departare, au relatat un fapt deosebit de straniu: starea de panica care a pus stapanire pe ei si care a avut doua origini. Pe de o parte, vacarmul sonor provenit dintr-o sursa de amplificare. Pe langa aceasta, mai multe persoane au declarat ca “a fost vorba de o senzatie fizica de spaima, resimtita sub forma unei nelinisti atat de puternice incat aproape ca nu te mai puteai tine pe picioare, iar in urechi iti rasuna un uruit insuportabil.”  Si aproape toti au avut senzatii de furnicaturi si intepaturi. Aceste lucruri au fost prezentate  si in raportul d-lui Virgil Magureanu, prezentat in plenul Parlamentului, in toamna anului 1994.

Ulterior, specialistii consultati au afirmat ca o atare stare este provocata, de regula, prin emiterea la mare intensitate, a unor unde de joasa frecventa, sub pragul audibilului.

In decembrie 1989, in Romania a avut loc un adevarat razboi psihologic, conceput si desfasurat de adevarati profesionisti, cu mijloace si metode ultramoderne, ajutati din plin de cozi de topor din interior. Scopul: timorarea populatiei, a Armatei, a Securitatii, ceea ce facilita reusita instalarii noii Puteri. Care se temea de nereusita si a fost sprijinita. Actele desfasurate impotriva Romaniei se pot imparti in doua: terestre si aeriene. Ele au inceput, unitar, pe intreg teritoriul tarii, pe data de 22 decembrie, in jurul 17:30 si au durat pana in ziua de 28 decembrie.

In perioada 22-28 decembrie 1989, in spatiul aerian al tarii noastre a avut loc un adevarat razboi radioelectronic si psihologic impotriva Romaniei. In cadrul acesuia, Aviatia militara s-a confruntat cu un inamic necunoscut.

In cadrul acestui “joc de-a razboiul” au fost folosite miniavioane si minielicoptere teleghidate de la distanta, avand la bord o incarcatura exploziva pentru a se autodistruge la terminarea combustibilului. In urma cercetarilor, a rezultat ca, in constructia lor, aveau un material imbibat cu magneziu, care aprinzandu-se, ardea foarte repede, transformand totul in pulbere. Minielicoptere de acest tip, denumite RPH, vinde numai o firma americana. Interesant este faptul ca le-a pus in vanzare numai in iunie 1989.

Au fost folosite si baloane -sonda cu reflectoare poliedrice (zmee reflectorizante), asupra carora artileria antiaeriana a tras si le-a doborat. In urma cercetarilor, specialistii in domeniu au concluzionat ca aceste baloane-sonda sunt dintr-o generatie noua, de ultima ora, realizate cu circuite integrate, care sunt foarte scumpe.

Putem concluziona ca, aceste “tinte false” erau produsul unor descoperiri de ultima ora ale unor industrii militare si care au fost testate in spatiul aerian al Romaniei. Bruiajul activ reprezinta o metoda moderna de lupta impotriva inamicului si a fost folosita cu succes in timpul evenimentelor din decembrie 1989 impotriva Aviatiei romane.

Paralel cu aceste “tinte false” au actionat si tinte reale – avioane si elicoptere.

Acest “joc de razboi” desfasurat in spatiul aerian al Romaniei a fost combinat cu dezinformarea populatiei, a Armatei si cu o larga actiune psihologica asupra lor. Cred ca nu gresesc afirmand ca, in nicio tara din lume, poporul nu a fost mintit, dezinformat si manipulat asa cum s-a facut la noi in timpul evenimentelor din decembrie 1989 si dupa. Rolul principal l-au avut radioul si televiziunea.”

10392400_572701216195021_2414009676199639864_n

Care presedinte de dupa `89 a tinut vreun discurs impotriva FMI, Bilderberg, Illuminati??  Nimeni, pt ca cei care au venit la putere dupa Revolutie,  sunt cei care au vandut Romania acelor grupuri. Acum sunt doar niste marionete pt grupurile oculte straine. Cu bune si cu rele, Ceausescu a fost un adevarat nationalist , prioritatea lui ramanand apararea tarii de fortele oculte.

 

 

sursa: Teodor Filip – “Razboiul parapsihologic impotriva Romaniei” ,  pag  26, 34,38,39, 48, 49,50,51,53,59

Leave a Reply


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/believei/public_html/wp-includes/functions.php on line 4673