Alexandru Petria: “Daca altii vor sa-si distruga tarile, sa li se batjocoreasca istoria, sa le fie ucisi cetatenii pe strazi, e treaba lor. Nu si a noastra”

Scriitorul Alexandru Petria revine cu o postare critica referitoare la fenomenul ingrijorator din tarile vestice in care valul de asa zisi refugiati si imigranti care au luat cu asalt Europa, tinde sa conduca la distrugerea civilizatiei occidentale:.

Potrivit lui Petria, vinovate pentru situatia actuala sunt fostele imperii coloniale care le-au furat bastinasilor resursele si le-au distrus statele, dar si “isteria corectitudinii politice” , o ideologie pacatoasa care a ingenuncheat la propriu Occidentul, dupa implementarea sa agresiva la toate nivelurile: educatie, cultura, arta etc.

Prin vocea sa, scriitorul Alexandru Petria se numara printre cei putini care lupta activ impotriva acestui flagel al societatii modern denumit “corectitudine politica”:  1009994_10202026241603899_7304730561519306671_n

“Este cazul să nu mai acceptăm prostirea. Dacă alții vor să-și distrugă țările, să li se batjocorească istoria, să le fie uciși cetățenii pe străzi, e treaba lor. Nu și a noastră. Nu avem nicio datorie față de islamiști, ca să primim la grămadă refugiați. Nu le-am furat petrolul, nu le-am inițiat distrugerea statelor. Nu avem nevoie să importăm teroriști, pe fondul isteriei corectitudinii politice, principala vinovată de lupta bleagă cu demenții care se aruncă în aer, înjunghie sau intră înadins cu mașinile în trecători. Fostele imperii n-au decât să-și regleze singure datoriile, nu și cu mâinile noastre. Niciun tratat nu are cum să justifice punerea în pericol a vieții propriilor cetățeni. Chiar nu avem nevoie de încă un motiv de frică în viețile noastre. Este cazul să-i considerăm trădători pe cei care nu zic apăsat stop joc.”

 

glasul.info

Leave a Reply


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/believei/public_html/wp-includes/functions.php on line 4673