Amazonienii se lupta cu cei care defriseaza padurile.Este un semnal de alarma pentru noi toti!

Jungla amazoniana este un loc destul de periculos unde nu este bine sa agiti lucrurile. Altii insa trec cu vederea, punand interesele lor deasupra naturii si mediului, primind in schimb rasplata mult meritata.Un grup de indieni amazonieni cunoscut sub numele de Ka’apor apara pamanturile si jungla de cei care incearca sa defriseze padurile. Ei isi fac dreptate atacandu-i si supunandu-i la diverse tratamente violente. Violenta aplicata asupra acestor impostori este singura solutie. Ce altceva sa faca? Distrugerea mijloacelor cu care acestia le distrug casele si habitatul este un inceput rezonabil.

Este un semn clar ca incursiunile in cateva frontiere ramase naturale au atins masa critica. Cei a caror stramosi au trait in armonie cu padurea tropicala, la fel ca multe alte grupuri indigene din întreaga lume, incearca prin singurele metode care le-au mai ramas sa tina mediul lor in viata, inainte de a fi pe cale de disparitie.

Este usor sa fim prinsi in vietile noastre, in lumea civilizata, confruntandu-ne cu multe alte probleme, dar nu putem uita ca Amazon este una dintre cele mai importante regiuni pentru sustinerea vietii pe planeta.

Ma intreb oare ce tratament ar trebui aplicat celor din tara noastra si nu numai, care distrug anual sute de paduri, in special cei care ne-au luat tara pentru interese oculte, distrugand tot ce le iese in cale, natura, mediul inconjurator, acesta fiind sursa noastra de existenta? Violenta este o metoda barbara insa cine e mai barbar? Cei care isi apara existenta sau cei care o distrug?

Va las in compania unor fotografii care va vor pune pe ganduri:

How-Amazonian-Warriors-Fight-Deforestation-3 How-Amazonian-Warriors-Fight-Deforestation2 How-Amazonian-Warriors-Fight-Deforestation-22

 

sursa: http://csglobe.com/amazonian-warriors-fight-deforestation/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply