Asta se intampla cand confrunti un bancher Rothschild

Toti conspirationistii vorbim despre modul in care elita acestei lumi este compusa din persoane psihopatice care nu vad raul in distrugerea planetei si care saracesc fiintele umane de dragul  imbogatirii si de a obtine controlul asupra tuturor oamenilor. Cei mai multi dintre noi s-au gandit, probabil, la ceea ce le vom spune daca ar fi sa-i intalnim fata in fata.

Ei bine, Luke Rudkowski,fondatorul We Are Change si Change Media University, a facut-o de nenumarate ori, de cand a ales sa fie un jurnalist independent.

roths-640x317

Aceasta confruntare cu Lord Jacob Rothschild, investitor britanic si membru al familiei de bancheri Rothschild, este unul din multele persoane cu care s-a confruntat Luke. Aceasta confruntare poate fi de scurta durata, dar tacerea si privirea nedumerita de pe fata bancherului este destul de elocventa. Declaratia facuta de Luke cu privire la faptul ca incepem sa ne trezim si ca planul lor de a extinde controlul asupra rasei umane devine irelevant, l-a lasat cu gura cascata pe bancher.

sursa : http://www.conspiracyclub.co/2014/12/24/wearechange-meets-rothchild/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply