Astazi se implinesc 13 ani de la tragicul eveniment din SUA din 11 septembrie 2001

Asa zisul “atentat terorist” din 11 septembrie 2001 din SUA a fost orchestrat din interiorul Guvernului american, prin intermediul masonilor si cu sprijinul Presedintelui satanist (membru Skull & Bones si Bilderberg) George W. Bush, impotriva statului si poporului american si a lumii arabe.

Concluzia la care au ajuns cei mai multi dintre cei care au facut investigatii este ca atacul din 11 septembrie a fost parte a unui plan foarte bine pus la punct de catre liderii masonici pentru instaurarea Noii Ordini Mondiale. Imediat dupa atacuri, George Bush a acuzat gruparea  islamica Al Qaeda ca ar fi comis aceste atentate.

In urma atentatelor, opinia publica americana  a fost manipulata prin teroare, fapt ce a condus la aplicarea unor noi legi pentru “siguranta” aceste legi vizand renuntarea la minimul de libertate de care mai beneficia poporul american.

inside job

Am sa prezint cateva dovezi care confirma faptul ca acest atac a fost planuit demult de catre masoni :

Atacul prezis cu mult timp, in desenele animate:

Urmariti materialul de pe youtube cu privire la conspiratiile legate de acest eveniment:

One thought on “Astazi se implinesc 13 ani de la tragicul eveniment din SUA din 11 septembrie 2001

Leave a Reply


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/believei/public_html/wp-includes/functions.php on line 4673