Aura umana

Aura umana este campul energetic ce inconjoara corpul fizic. Un om samatos are aura sub forma eliptica si ajunge pana la 3 metri in jurul corpului lui. Cu cat aura noastra este ma intensa, cu atat vom fi mai putin afectati de influenta fortelor exterioare. Devii mai usor manipulat si te simti mai slabit atunci cand campurile aurice sunt slabe. Efectele unui camp auric slab se simt la nivel fizic prin oboseala crunta, ganduri negative, diferite probleme de sanatate etc. Energia aurica din jurul capului este cel mai usor de observat (dupa cum apar desenati sfintii in icoane, ei avand o intensitate aurica extraordinara).

1386253247-Cum este privita aura umana din punct de vedere stiintific

In ultimii 100 de ani, cercetatorii au descoperit ceea ce misticii stiau de secole, si anume ca toate fiintele vii de pe Pamant emit energie. Oamenii de stiinta au denumit aura- bioplasma. Tehnologia din zilele noastre ne permite sa studiem campurile energetice. Aura poate fi masurata si chiar reprezentata pe film. Toate acestea, cu ajutorul tehnologiei de transmitere radio a lui Tesla. În 1890, Tesla a reuşit să obţină prima fotografie a aurei. El a făcut fotografii aurice întregului corp uman, folosind un dispozitiv ataşat corpului subiectului.

Dr. V. Hunt a studiat aura maibine de 20 de ani si a ajuns la concluzia ca ” nu se poate considera corpul uman un sistem organic sau tesuturi; corpul uman este un flux, un camp energetic electrodinamic interactiv.” Astfel, noi suntem alcatuiti din energie, care este condensata pentru a putea fi palpabila , insa aura noastra e mai putin densa, astfel incat e mai greu de vizualizat.

Corpul uman este alcatuit din campuri energetice ce cuprind campuri electrice, magnetice, sonore, lumminoase si electrmagnetice, unele dintre ele fiind generate din interiorul corpului nostru, iar altele din afara. Energiile din mediul inconjurator sunt absorbite de catre corpul nostru. Unele dintre energii din afara sunt vindecatoare pentru corpul nostru, iar bolnavii se pot vindeca numai daca ajung in zonele puternic energetice.

colour_image_12

Caracteristici ale aurei:

– fiecare aura are frecventa sa proprie, unica

– campul  nostru energetic interactioneaza cu cel al celor din jurul nostru (atat uman cat si animal, vegetal, mineral)

– aura si schimbarile din cadrul ei, reflecta trasaturile fizice, emotionale, mentale si spirituale ale indivizilor

Marimea, culoarea si intensitatea aurei sunt relative. Aura se schimba in functie de starea noastra fizica si spirituala.

In urmatorul link, sunt propuse cateva exercitii pentru vizualizarea aurei:

http://spirituminfinitum.blogspot.ro/2012/11/abilitatea-de-vedea-aura.html

 

Surse:

http://spirituminfinitum.blogspot.ro

http://www.torser.com/ro

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply