Autostrazi vechi de 12000 de ani

Conform site-ului sciencealert.com , peste tot in Europa ar exista kilometrii intregi de tuneluri ce ar traversa Scotia si ar ajunge chiar la Mediterana. Aceasta retea de tuneluri atat de veche este impresionanta.
Unii experti sustin ca a fost creata pentru a proteja omul de pradatorii exisenti atunci, in timp ce altii sugereaza ideea ca aceste tuneluri ar fi fost precursoarele autostrazilor de astazi. Folosite de oameni pentru a calatorii in conditii de siguranta, indiferent de razboaiele sau violenta de la suprafata. Ele ar putea fi descrise drept niste autostrazi subterane antice.

Altii cred ca acestea sunt de fapt niste porti de acces catre lumea din mijlocul pamantului. Se crede ca pe sub Europa ar exista mii de kilometrii de astfel de tuneluri.tuneluri-subterane

Arheologul german dr. Heinrich Kusch sustine ca a gasit dovezi cu existenta acestor tuneluri sub sute de asezari neolitice de pe intregul continent.

In cartea sa, “Usa catre lumea din mijlocul Pamantului”, sustine ca daca s-a descoperit o retea subterana atat de mare, presupunerea corecta ar fi ca acum 12.000 de ani, trebuie sa fi fost enorma. “In Bavaria am descoperit 700 de metri apartinand acestei retele, in Sytria, Austria am gasit 350 metri”, a declarat dr Heinrich Kusch. “In Europa au existat mii de kilometri, din Scotia pana la Mediteraneana, cele mai multe nu sunt mai mari de 70 cm inaltime, sunt adevarate gauri de vierme, dar cu toate acestea au fost suficient de largi, pentru ca o persoana sa se poata furisa prin ele, dar nimic altceva. Tunelurile sunt pline de intersectii, astfel putandu-se schimba directiile foarte usor atunci cand cineva era urmarit, din loc in loc existau camere de depozitare. Luat fiecare tunel in parte nu sunt cine stie ce, dar luate impreuna formeaza o retea subterana impresionanta.”

 

tunel subteran

 

In cartea sa, arheologul sustine ca deasupra intrarilor s-au construit de-a lungul timpului biserici, iar mai maii Bisericii au hotarat sa le zideasca de frica mostenirii pagane ce o reprezentau.

Tuneluri similare exista si pe alte continente, de-a lungul continentelor Americane exista legende stravechi despre existenta unor tuneluri ce faceau legatura cu lumea din mijlocul Pamantului.

 

Leave a Reply


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/believei/public_html/wp-includes/functions.php on line 4673