Avertizarile Illuminatilor pentru anul 2016 prezentate intr-un video

Implanturile cu microcipuri vor fi disponibile in magazinele din America. Cipurile sub forma de tatuaj vor deveni obligatorii in scurt timp. Obama va declara Legea Martiala nationala sub sigla Noii Ordini Mondiale si a agendei lor satanice.

Bogatii lumii se pregatesc de Apocalipsa

Numeroși oameni foarte bogați se pregătesc discret să se retragă în spații sigure atunci când va veni momentul sfârşitului lumii. Ei își cumpără proprietăți adaptate pentru supravietuire, ferme în țări îndepărtate sau buncăre subterane.

Unii, plănuiesc să coboare adânc sub pământ atunci când lucrurile se vor înrăutăți. De exemplu, hangar subteran pentru rachete din Kansas, construit inițial pentru protejarea de bombele nucleare, a fost transformat de către un dezvoltator imobiliar într-un complex de apartamente pentru supraviețuire de lux.

Se numește complexul Survival Condo și un singur apartament costă între 1,5 milioane de dolari și 3 milioane de dolari. Complexul poate găzdui 75 de persoane. Printre cumpărători se numără medici, oameni de știință și oameni de afaceri, a declarat dezvoltatorul Larry Hall, citat de Wall Street Journal. Construcția a fost finalizată în decembrie 2012 și, până la sfârșitul anului 2013, toate apartamentele au fost vândute.

În același timp, alți oameni foarte bogați își transformă casele în care locuiesc în adevărate fortărețe securizate cu cele mai noi tehnologii și gadgeturi, indiferent de costul acestora.

Care este motivul alarmării acestor oameni? Realitatea este că ei văd ce se întâmplă în jur. Milioane de persoane din SUA sărăcesc și ies din categoria clasei de mijloc. Societatea se distruge în mii de moduri diferite. Furia și frustrarea populației cresc la niveluri nemaiîntâlnire până în prezent. Ei se așteaptă ca lucrurile să izbucnească urât odată cu următoarea criză economică majoră.

Trăim o perioadă în care toți sărăcesc, cu excepția elitelor, cei 1% care dețin în prezent aproximativ 50% din bogăția întregii lumi. Cu fiecare an care trece, bogăția se concentrează tot mai mult în mâinile lor. Ei se așteaptă la izbucniri violente și nu vor să fie acolo când acestea vor veni.” romaniatv.net

 

Pentru restul, singura solutie va ramane refugiul in locuri cat mai departe de orase, in munti sau in sate mai izolate unde va puteti crea un loc potrivit pt trai. Aceasta este drumul care trebuie urmat daca doriti sa va feriti de nenorocirile ce vor avea loc cat de curand. Aceasta este lumea in care traim si pe care ne-o fac cadou liderii lumii, cei in care multi si-au pus sperante, care imbracau forme variate ale aceluiasi sistem draconic, sistem din care facem toti parte si pe care l-am sustinut, deoarece fara ajutorul nostru, cei de la carmele sistemului nu aveau nicio putere. Este o situatie disperata, haosul s-a instaurat in toata lumea, nu mai are loc doar in anumite zone ale planetei, ei au creat situatiile prezente, terorismul, au amplificat si hranit teama, disperarea, ura, dispretul, revoltele de orice forma, totul si totul cu ajutorul nostru. Ei si-au facut treaba, noi ne-am facut-o pe a noastra.maxresdefault

 

Mai jos puteti urmari video-ul de prezentare al viitoarelor catastrofe pregatite de Illuminati pt anii urmatori, iar mai jos puteti urmari cateva metode de scapare din sistem, insa acestea sunt doar pt cei puternici, care-si vor dori cu adevarat sa se fereasca de nenorocirile viitoare:

CITITI si ALTE METODE de supravietuire : SERELE SUBTERANE WALIPINI

                                                                                    CASE DE VIS CU BUGET REDUS

 

 

 

Leave a Reply


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/believei/public_html/wp-includes/functions.php on line 4673