Bananele modificate genetic vor fi testate pe oameni

In SUA se testeaza un nou soi de banane modificate genetic, care sa contina vitamina A, urmand ca, in functie de rezultate, sa inceapa cultivarea acestor banane. Proiectul de modificare genetica a bananelor a inceput in urma cu 9 ani, fiind acum in ultima sa faza.

Testele clinice pe noul soi de banane, creat de Queensland University of Technology cu sprijinul Fundatiei Bill si Melinda Gates consta in masurarea concentratiei de vitamina A din organismul pacientilor voluntari.

Pentru pacientii care sufera de carente de vitamina A, ca recomandare ar fi consumul  altor fructe sau legume cu concentratie mai mare din aceasta vitamina. De ce e nevoie sa se modifice ceva natural? Cat de naturale vor mai fi atunci fructele si legumele, daca sunt injectate si le sunt schimbate “metabolismul” ?

gmo-bananaDe ce se pune asa mare accent pe modificarile genetice ale alimentelor sanatoase, care ofera din plin necesarul de vitamine de care are nevoie corpul uman?

Alimentele care ar trebui sa reprezinte factorul principal pt a putea supravietui, sunt un factor nociv pt sanatatea noastra.

Mai jos sunt prezentate cateva cai prin care, prin intermediul hranei, s-a declarat razboi impotriva populatiilor. Citez in continuare de pe http://searchnewsglobal.wordpress.com/2014/06/01/mancarea-folosita-ca-arma-impotriva-populatiilor/ :

Aditivii chimici: Aditivii chimici, de la pesticide la conservanti, pot fi priviti numai ca o arma pentru indeplinirea agendei de depopulare. Cu siguranta, substantele chimice nascocite in laborator nu au fost niciodata potrivite pentru consum uman. Asadar, acestea pot fi considerate numai ca fiind un efort deliberat de a otravi lent populatia. Multe toxine care se regasesc in alimente si bauturi cum sunt: fluorul, aspartamul, sau monoglutamatul de sodiu, sunt acum bine-cunoscute ca avand efecte negative asupra sanatatii noastre.

Alte asemenea creatii de laborator cum sunt siropul de fructoza obtinut din porumb, incep sa se dovedeasca a fi foarte nesanatoase, in urma testelor reiesind ca exista mercur in siropul de porumb.

Pesticidele intra deasemenea in categoria aditivilor chimici (denumite toxine Bt).Se spune ca aceste toxine sunt asimilate prin consumul de porumb sau soia modificata genetic, si din carnea animalelor care sunt hranite cu acestea. Un studiu recent a dovedit ca aceste chimicale care se regasesc in cel mai vandut pesticid, glifosat, cauzeaza defecte congenitale printre alte afectiuni.

Deasemenea se mai cunoaste faptul ca asupra porumbului s-au facut modificari genetice, iar acest porumb modificat genetic este cultivat in special in Romania. Mai multe aflati de aici : https://www.believeit.ro/alimente-modificate-genetic-produse-si-romania/ 

Reglementarile: Prin restragerea libertatii de acces la alimente, agentiile de reglementare gen Codex Alimentarius, doresc sa augmenteze intentionat dependenta fata de cartelurile de monopol care controleaza in totalitate hrana de baza.

Mai simplu spus, aceste carteluri de monopol sunt cei care detin controlul asupra porumbului, graului, boabelor de soia si orezului, prin urmare asupra tuturor alimentelor, din moment ce toate efectivele de animale si toate alimentele procesate depind de aceste surse de hrana.

Mai mult, aceste restrictii ale libertatii hranei sunt impuse acum pe tot globul, tocmai pentru ca sunt practic niste initiative globalizatoare de sus in jos, conduse de agentii internationale de reglementare cum sunt Organizatia Internationala a Comertului si Organizatia Natiunilor Unite.

Conditiile meteorologice: Fara doar si poate, conditiile meteorologice afecteaza accesul la hrana precum si costurile acesteia. Daca aruncam o singura privire pe harta globala, vom vedea ca zonele de productie a alimentelor sunt greu lovite, si in consecinta- preturile cresc.

Aceste evenimente naturale pot fi exploatate atat de speculatori cat si de guverne. Totusi, odata cu inceputul programelor de modificare a conditiilor meteo, in care au investit cei ca Bill Gates, si care au fost promovate de catre elitele globaliste “think tanks”, au aparut si ingrijorarile privind posibilitatea ca guvernele sa se foloseasca de acest lucru ca de o arma pentru a creea razboaie alimentare.

“Vremea la comanda” ar fi cu siguranta masura extrema pentru oricine ar dori sa se foloseasca de hrana ca si de o arma de control si profit. Aceasta posibilitate nu ar trebui respinsa cu usurinta, ci mai degraba ar trebui sa ne deschida mintea si sa ne conduca spre investigatii si cercetari.

” Adevarata libertate individuala nu poate exista fara securitate economica si independenta. Oamenii care sunt flamanzi si au ramas fara locuri de munca reprezinta materia din care sunt facute dictaturile” – Franklin Roosevelt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply