Bancherul David Rockefeller a murit la varsta de 101 ani

Miliardarul bancher kazar David Rockefeller,  a murit in somn la varsta de 101 ani, in locuinta sa din Pocantico Hills, New York. Purtatorul de cuvant al familiei sale, Fraser P. Seitel, relateaza ca acesta a decedat in urma unor complicatii la inima. Rockefeller a suferit de-a lungul vietii sale 7 transplanturi de inima.

David era cel mai mic dintre cei șase copii născuți de John D. Rockefeller Jr. A fost nepotul co-fondatorului Standard Oil, John D. Rockefeller.

Rockefeller a vorbit adesea despre importanța capitalismului american, care a afirmat că “a adus mai multe beneficii pentru mai multe persoane decât orice alt sistem, în orice parte a lumii, în orice moment din istorie.”

O declaratie interesanta a lui Rockefeller a fost facuta intr-un discurs al sau din 23 septembrie 1994, la dineul ambasadorilor ONU:

Tot ce avem nevoie este o criza majora, iar natiunile vor accepta Noua Ordine Mondiala.” – David Rockefeller

58cff007c4618804078b45a5

Acesta a fost si unul din membrii fondatori ai clubului Bilderberg, cel mai influent şi select club din lume, unde cele mai mari personalitati ai lumii se intalnesc pentru a dezbate noi tratative conform agendei lor oculte, participand la ritualurile pline de simbolistica si manifestari gay.

Clubul Bilderberg nu este singura institutie secreta din subordinea Illuminatilor, dar prin raza de actiune si dimensiunile obiectivelor sale, este cea mai ambitioasa si extinsa alianta secreta din intreaga lume.

David Rockefeller, si-a publicat in anul 1999 un volum autobiografic in care recunoaste voalat ca face parte din Clubul Bilderberg si din Comisia Trilaterala. Cea mai puternica arma a Grupului, asa numita Comisie Trilaterala, este o forma superioara de conducere inter-statala David Rockefeller, a întemeiat „Comisia Trilaterala” sus-mentionata, la Tokio între 21 şi 23 octombrie. Propunerea de întemeierea Trilateralei a fost depusă de David Rockefeller cu un an înainte, în 1972, în timpul sedintei anuale a Clubului Bilderberg, şi a fost acceptata. „Nasterea” Trilateralei are loc din „sanurile” Clubului Bilderberg, care in octombrie 1973 se întruneste la Tokio.

Rockefeller reuseste sa abordeze tematica guvernarii mondiale propunand modelul „rationalizarii tehnocrate” prin care sa se poata ocoli organele si institutiile de stat consacrate prin constitutii si prin hotarari administrative.

xby2m

 

 

One thought on “Bancherul David Rockefeller a murit la varsta de 101 ani

Leave a Reply


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/believei/public_html/wp-includes/functions.php on line 4673