Cartoon Network promoveaza agenda Illuminati si a Noii Ordini Mondiale

Fondatorii televiziunilor, a mass-mediei, a industriei filmelor etc au legaturi cu elitele care se afla in spatele bancilor, a economiei si politicilor. Tot ce se intampla in lume este regizat si toate au legatura intre ele. Mass-media reprezinta instrumentul folosit pentru manipulare, indoctrinare si pregatirea maselor pentru acceptarea Noii Ordini Mondiale.

News Corporation, cel mai mare conglomerat media mondial, corporatie membra a Consiliului Relatiilor Externe (Council on Foreign Relations) .

 

CRE (Consiliul Relaţiilor Externe) este pe punctul de a fi un organ a ceea ce C.Wright Mills numea “Elita puterii” – un grup de bărbaţi, cu interese şi concepţii similare, care pun la cale cursul evenimentelor  din poziţii intangibile, situate în spatele scenei.” – Charles Kraft, membru CRE şi al Comisiei Trilaterale.

CRE a luat nastere dintr-un grup de lucru particular si “discret” (conform propriei descrieri) constituit în iunie 1918 sub conducerea lui Elihu Root – avocatul miliardarului J.P.Morgan şi a colonelului Edward House – bun prieten şi principal consilier al preşedintelui SUA, Woodrow Wilson. Acest grup s-a autointitulat “The inquiry” (Investigaţia). Misiunea lor era sa stabileasca care sunt optiunile pe care le avea lumea, dupa  primul razboi mondial. In urma muncii lor au rezultat peste 2500 de documente ce analizau factorii economici, politici si sociali care descriau tabloul mondial de dupa sfarsitul razboiului. Astfel ca strategia oficiala a SUA prezentata de presedinte la Conferinta de pace din Franta în 1919 a fost in realitate punctul de vedere al acestui grup. Documentul, intitulat “Cele 14 puncte” contine in el germenii globalizarii, propunand “indepartarea barierelor economice si comerciale dintre toate natiunile” si “constituirea unei asociatii generale a natiunilor”.

Time Warner Inc. este si ea o  corporatie membra a CRE, care  cuprinde: AOL, New Line Cinema, Time Inc., Time Warner Cable,HBO, Turner Broadcasting System, The CW Television Network, UBU Productions, Warner Bros. Entertainment, Cartoon Network, CNN, DC Comics.

Cartoon Network are un serial de desene animat nou Mr. Pickles. Noul desen animat promoveaza satanismul, avortul si agenda IIluminati. Totul a devenit mai clar, nu se mai ascund ci promoveaza pe fata agenda lor satanica. Puteti urmari cateva materiale cu privire la acest desen promovat intens de Cartoon Network.

 

surse:

http://searchnewsglobal.wordpress.com/2013/11/13/mafia-masonilor-care-controleaza-mass-media/

http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=4712

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply