Case de vis cu buget redus

Cand majoritatea oamenilor isi imagineaza casa visurilor lor, ei probabil se gandesc la un spatiu mare, o casa luxoasa de vacanta, care costa sute de mii de dolari. Cand Steve Areen s-a gandit sa isi construiasca casa visurilor lui, ce a avut de facut a fost sa faca rost de 9000 de dolari si un loc pentru constructie. Astfel, in cateva saptamani, el a reusit sa-si construiasca casa de vacanta in mijlocul Thailandei. In doar 6 saptamani, Steve a fost capabil sa-si construiasca casa visurilor lui, cu ajutorul unui prieten thailandez, a fiului sau care detine cunostinte vaste despre zidarie si multa munca, echipa a facut rapid progrese.

Lui Steve i s-a dat un spatiu pentru constructie. Structura de baza l-a costat in jur de 6000 de dolari. In Thailanda, materialele sunt mai ieftine, dar oricum, cheltuielile nu se ridica cu mult mai mult de atat. Detaliile suplimentare si mobilierul au ridicat pretul casei cu inca 3000 de dolari. In total, constructia a costat aproximativ 9000 de dolari cu toate dotarile.

A fost nevoie de multa implicare si ambitie. Dar se pare ca a meritat. Nu numai ca aceasta casa de vacanta arata superb, dar si costurile mici si rapiditatea construirii este uimitoare.

thumb.php11

Blocuri de ciment și cărămizile de lut au fost folosite pentru a construi casa, precum și unele materiale naturale.

thumb.php2 thumb.php7

Domul este plin de ferestre și de lumină naturală, care ajuta casa sa devina una u natura.

Deasemenea, a construit un hamac pe acoperis.

thumb.phpdd

Inauntru, accentul este pus pe natural.

thumb.phpsa

Chiuveta din baie este facuta din bambus natural si alte materiale.

thumb.phpsss

Este greu de crezut ca ceva atat de ieftin, ar putea fi atat de superb.

thumb.phpaaa

Hajjar Gibran, prietenul care l-a ajutat pe Steve la constructia casei, detine o companie de constructie de domuri. Daca doriti sa aflati mai multe informatii privind acest proces, puteti sa va inscrieti pentru a putea participa la un atelier de lucru, direct de pe site-ul lui : http://www.thegibrancenter.com/

 

Sursa: http://higherperspective.com/2014/03/guy-started-nothing-just-6-weeks-later-made-ridiculously-jealous.html?utm_source=NCNM

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment

  1. filme online   •  

    Unde pot afla mai multe despre Case de vis cu buget redus?

Leave a Reply