Cateva greseli facute atunci cand te rogi

Se poate sa-ti inrautatesti starea, atunci cand te rogi, daca nu o faci cum trebuie. 

Cele trei aspecte importante pe care trebuie să le iei în considerare:

 1.  Starea nepotrivită vs. starea magică
 2.  Postura strangulată vs. postura fluxului
 3.  Relevanţa sau irelevanţa rugăciunii

În primul rând de ce faci o rugăciune? Care este esenţa?

Ceri ceva, corect? Iar dacă ceri, înseamnă/presupune din start că nu ai acel ceva, pentru că altfel nu ai mai cere. Tocmai aici intervine un aspect energetic foarte important –Focalizarea – unde iţi pui atenţia, acolo se duce energia!

Dacă iţi spun „Nu te gândi la accident, nu te gândi la războaie, nu te gândi la culoarea roşie!” Unde se duce atenţia ta, imaginaţia ta? Exact la ce NU vrei să te gândeşti , corect? Observi asta?

Când te rogi „Doamne ,fă să nu mai fie războaie”, unde este trimisă atenţia, energia ta? La razboaie.

– Dar când te rogi „Doamne dă-mi sănătate mie şi familiei” ce spui de fapt?

– Păi, spun bine, că ma gândesc la sănătate.

– Bun! Te gândeşti la sănătate, până aici e bine – ai direcţionat atenţia, energia către ce iţi doreşti de fapt. Însă revenim la am spus la început, de ce ceri? Pentru că nu ai. Altfel, nu ar avea sens să ceri. Şi cu cât repeţi „dă-mi sanatate, dă-mi bani, dă-mi bucurie” cu atât întăreşti energia curentă că NU AI! Spui de fapt „Doamne nu am, nu am, nu am!”

– Bine Ian şi atunci cum să mă rog ?!

– „Doamne îţi mulţumesc pentru că am în fiecare zi sănătate, putere, bucurie!”Simte acum diferenţa între varianta aceasta şi prima !

Sesizezi o diferenţă?

Ştiai că:

 • Descoperirile recente din fizica cuantică au arătat că atomul este de fapt 99,99% spaţiu, iar restul 0,01% materie-undă?
 • Atomii sunt ceva pe care nimeni n-a reuşit să îi prindă cu vreo pensetă minusculă… pentru că mai nou cercetătorii au realizat că atomii sunt doar energie pură?
 • Eşti compus din acele trilioane de trilioane de atomi?

Blog Ian Ramon poza atom vindecare tratamente energetice vindecarea bolilor

Deci eşti o fiinţă vibraţională, eşti Energie! Iar gândurile tale, emoţiile tale sunt Energie!

O altă susţinere a acestei noi perspective despre care va povestesc, vine din partea cercetătorilor de la Institutul HeartMath din California, SUA. Vizionează un videoclip recent cu animaţii extraordinare a lumii energetice nepercepute de ochii umani! Te va ajuta să conştientizezi puterea de vindecare a inimii şi importanţa ei în relaţionarea armonioasă cu ceilalţi oameni – vizionează-l aici.

Există în corp 3 centri energetici principali! Vorbim de un plan energetic paralel cu cel al celor 7 chakre. Chakrele se alimentează din aceşti 3 centrii numiţi Dan Tien. Sunt 3 Mari vortexuri de energie.

Dacă citeşti un text, o rugăciune, sau faci o declaraţie de dragoste iubitei (iubitului) fără sa simti emoţii, foloseşti doar 33,3% din potenţialul tău de manifestare, pentru că foloseşti doar 1 centru Dan Tien. Dacă simţi şi emoţii atunci foloseşti 66,7% din potenţialul tău de manifestare pentru că utilizezi energia din doi centrii energetici Dan Tien.

Şi Secretul rugăciunii eficiente este că…

Pentru eficienţa maximă a rugăciunii ai nevoie să utilizezi şi cel de-al treilea centru energetic Dan Tien! Cel care corespunde corpului fizic!

Deci: RUGĂCIUNEA ESTE STAREA TA , AICI ŞI ACUM!

Poţi să ceri sănătate sau să vibrezi sănătate, să FII SĂNĂTATE!

Poţi să ceri prosperitate sau să vibrezi prosperitate, să FII PROSPERITATE!

Poţi să ceri un partener care să te iubească sau să vibrezi acel partener, să FII DORINŢA ta!

 

Aspectul 2: Postura strangulată vs. postura fluxului

Ai observat că atunci când simţi tristeţe, neputinţă, dezamagire, ai o anumită poziţie, iar când stai vertical, cu spatele drept, pieptul uşor evidenţiat în faţă, te simţi altfel, mai în putere, avand mai multă apreciere faţă de tine? O poziţie care nu îţi permite de fapt sa fii trist ! Testeaza !

Când stai cu spatele drept , este mult mai uşor să conectezi toţi acei centrii energetici, să ajuţi ca energia sa curgă mult mai uşor si fluid prin corp, iar claritatea si eficienţa ta în rugăciune creşte!

Aspectul 3: Relevanţa sau irelevanţa rugăciunii

Ţi s-a întâmplat vreodată să îţi cumperi ceva şi la scurt timp să îţi dai seama că nu prea îl foloseşti şi te întrebi daca nu era mai bine să nu-l fi cumpărat?

Sau ţi s-a întâmplat vreodată să îţi doreşti ceva foarte mult şi după ce l-ai luat să vezi că nu este atât de important şi util pentru tine?

Dumnezeu sau latura noastră superioară nonfizică are o minte mai inteligentă decât mintea noastră umană educată şi ştie mai bine ce este cu adevărat folositor sufletului nostru, expansiunii noastre aici şi acum.

În funcţie de relevanţa rugăciunii tale pentru sufletul tău poţi primi unul dintre cele 3 răspunsuri de la Dumnezeu / Iubire / Univers:

DA. Da, sigur, îţi dau ceea ce îţi doreşti!

NU aşa. Interesantă dorinţa ta, însă am o idee mult mai bună pentru tine!

Aşteaptă! Nu este încă momentul, sau nu ai oferit suficientă energie, claritate sau nu eşti aliniat in toate aspectele vieţii tale cu dorinţa ta.

Pt mai multe informatii cu privire la cat de importanta e rugaciunea efectuata corect, accesati linkurile urmatoare:

https://www.believeit.ro/rugaciunea-si-stiinta/

https://www.believeit.ro/efectele-rugaciunii-si-adevaratele-puteri-ale-credintei/

https://www.believeit.ro/rugaciunea-ca-forma-de-meditatie/

 

Să recapitulăm:

 • Eşti o fiinţă vibraţională formată dintr-un un aspect fizic şi unul nonfizic (energetic) ce sunt inseparabile !
 • Exişti într-un singur câmp de energie care uneşte toate fiinţele vii, care îţi aduce doar ceea ce tu îi comunici energetic prin gânduri şi emoţii !
 • Inima ta este cheia către comunicarea cu acest câmp, această Matrice Divină. Cu inima ta simţi şi comunici cu Matricea Divină, cu Mintea Divină !
 • Focalizează-ţi atenţia doar pe ceea ce doreşti să inviţi în viaţa ta, doar ceea ce se simte bine pentru tine!
 • RUGĂCIUNEA ESTE STAREA TA, AICI ŞI ACUM!
 • Felicitări, eşti printre puţinele persoane care are această cunoaştere! Cunoaşterea îţi oferă putere! Foloseşte-o! Crează Pace şi Bucurie!

 

Sursa: http://www.ianramon.ro/evita-3-greseli-principale-cand-faci-rugaciuni/

Leave a Reply


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/believei/public_html/wp-includes/functions.php on line 4673