Cateva metode de a va calma mintea hiperactiva

Potrivit legii atractiei, primim ceea ce este predominant in mintea noastra. Daca mintea produce haos si ganduri aleatoare, atunci, aceasta este ceea ce vom primi in viata. Chiar si in vise, gandurile predominante si grijile vor fi reflectate.

Am fost indoctrinati intr-o societate  care plaseaza ego-ul si materialismul mai presus de orice, multi oameni vor sfarsi gandindu-se la aceste lucruri si cum sunt perceputi de altii. Perceptia despre noi a fost deturnata de mass-media, care portretizeaza personaje fictive, conducand viata asa cum cred ei ca trebuie traita, astfel oamenii luandu-se dupa modele gresite in vietile lor.

Se estimeaza ca aproximativ 75% din populatie sunt extrovertiti si practic, toate programele de televiziune se orienteaza pt a consolida “totul-despre-mine”, in timp ce descurajeaza oamenii pt a cauta raspunsuri, ceea ce este o trasatura-cheie pt un introvertit.

Cateva metode pt a va calma mintea hiperactiva, sunt:

calmmm1. Elimina dezordinea

Cea mai simpla metoda este de a elimina dezordinea. Care sunt temele in mintea ta hiperactiva? Multe din ganduri sunt despre problemele financiare si subordonarea noastra economica la sistemul de control. Probabil este timpul sa renunti la job si sa faci ceva ce iti place? Cea mai simpla metoda pt a determina aceasta, este sa va intrebati: “Daca nu ar exista bani, ce as face cu viata mea? ” Dupa ce v-ati distra si ati calatori, probabil ati face ceva ce va place. In acest punct, incercati sa gasiti metode pt a face aceasta, chiar daca ar insemna sa lucrati pt un job pe care il urati, in timp ce faceti altceva, ce va place.Cel mai rau caz ar fi faptul ca ati petrecut timp facand ceea ce va place, si ati ajutat la eliminarea dezordinii din mintea hiperactiva. In cel mai bun caz, veti gasi modalitati de a va face un venit din ceea ce va place si veti fi capabili sa renunati la job`ul nedorit.

2. Opriti-va din a va uita la TV

Televizorul se stie ca este cea mai puternica arma pt controlul mintii, asa ca, daca nu doriti sa fiti manipulati in luarea deciziilor din viata dumneavoastra, cel mai indicat ar fi sa nu va mai luati dupa toate emisiunile ce va indruma spre o viata haotica, fictiva, ce arata eronat modele in viata. O pace a mintii este inlaturarea tuturor tentativelor de a face ceea ce vedeti ca fac altii, astfel nu va mai ramane timp sa va concentrati asupra ceea ce vreti voi sa faceti cu adevarat.

3.Meditati

Meditarea este o o forma puternica de a inlatura orice gand, de a va face putina ordine in minte si pt a fi constient de gandurile aparute din neant.

4. Faceti exercitii fizice

Sanatatea noastra atat fizica dar in special mentala, tine de efectuarea de exercitii fizice, asa ca introduce-ti acestea in vietile voastre.

5. Distrati-va si relaxati-va

Este o forma prin care, pe langa ca faceti ce va place, va ajuta sa va alungati gandurile negative si va ajuta sa introduceti in minte ganduri pozitive.

6. Eliberati necesitatea de a controla totul

Pt ca nu puteti controla absolut totul din situatiile care survin in viata voastra, incercati sa controlati doar ceea ce puteti, pt ca acele situatii pe care nu sunteti capabili sa le controlati, au scopul lor si se intampla cu sau fara voia voastra.

7. Traiti in clipa de ACUM

Trebuie sa ramaneti mereu cu gandurile in prezent, deoarece este singurul care il puteti schimba. Ratacirile mintii prin imaginatii si trairi in trecut, va impiedica sa fiti activi in clipa prezenta.

8. Conectati-va cu natura

Gasiti timp pt a va conecta cu natura, fie caeste vorba de o plimbare in parc, pe plaja, sau oriunde unde va aduce pace interioara, in timp ce sunteti cufundati in natura

 

O minte hiperactiva este un semn de dezechilibru si poate fi corectata, dar pt asta trebuie sa vedeti schimbarea in voi, pentru ca aceasta sa apara.

 

Sursa: http://themindunleashed.org/

 

Leave a Reply


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/believei/public_html/wp-includes/functions.php on line 4673