Ce elite își pregătește Vestul: specialiști universitari (Harvard, Chicago, Tennessse, New Mexico) în sex anal, ”știința” avortului, unelte sexuale, masturbare…

O mai nouă invenție universitară americană este așa numita “Sex Week” (săptămâna sexului) în timpul căreia studenții învață totul despre sexul fără limite. La finalul acestui text aveți linkuri către evenimente asemănătoare de la mai multe universități pentru a vă arăta că nu este un caz izolat. Aici voi prezenta cazul cel mai recent, al Universității din Tennessee.
Conform programului afișat, în cele 27 de work-shopuri, dintre 6 și 12 aprilie, studenții au învățat o mare varietate de practici și subiecte sexuale, inclusiv un workshop în care femeile sunt învățate ”pegging/ul”, adică pentrarea anală a unui bărbat de către o femeie cu ajutorul unui penis artificial prins pe o centură. Deci, o temă de mare actualitate, o culme a științei și tehnicii americane.
Nu am să vă deranjez cu alte astfel de detalii, o imagine clară despre această săptămînă a ”excelenței”universitare americane putînd să vă faceți singuri din programul acesteia.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply