Ce nu stiati despre APA VIE

Apa este esentiala pentru supravietuire. Apa ce se regaseste in celulele noastre este apa vie. Aceasta inseamna ca apa consumata trebuie sa aiba o calitate ridicata, sa fie de preferabil direct din natura.

În medicina populară românească, se considera ca APA poate “împrumuta” puterile binefacatoare ale răsăritului de soare, ale Lunii, ale plantelor, ale aurului ori ale cuvântului rostit sau scris.

Mergând pe urmele tradiţiei medicale din diferite zone, descoperi leacuri ale căror frumuseţe, simplitate şi mister te încântă. În Munţii Apuseni, APA este investită cu puterea vindecătoare a aurului, dacă era pregatită astfel: o rădăcina de morcov se scobea ca un pahar, apoi se puneau în ea apă de fântână şi un ban sau un inel de aur (importantă se pare ca era forma circulară), se lăsa câteva ore, apoi se bea; era un remediu de excepţie contra bolilor de ficat. În mai toate zonele ţării, roua de pe flori scăldată în lumina răsăritului de soare, era folosită contra bolilor de piele şi a deochiului. 

Impregnarea apei cu puterea cuvântului rostit al faimoaselor descântece a fost probabil practica de medicină magică cel mai des utilizată la noi în ţară. Asta cu mult înainte ca doctorul Masaru Emoto să îşi înceapă cercetările celebre de acum în întreaga lume prin care APA ne-a fost relevată ca mediu informaţional.

APA VIE – FĂ-ŢI SINGUR APA VIE

Apa vie este o apa microbiologic pura, cu o concentratie izotopica de 25 ppm, sub cea a apei naturale si se obtine prin distilarea in vid a apei naturale. Se presupune ca apa vie poate influenta metabolismul si regimul de functionare a celulei vii, ajungandu-se la stoparea dezvoltarii si chiar disparitia celulei tumorale.
Pentru purificarea apei se pot folosi diverse metode, de la aparate sofisticate pina la purificarea cu argila.

structura apei este la fel de importanta ca si compozitia chimicaSTIATI CA..?

Stiati ca cea mai buna memorie dintre toate substantele de pe Univers o are apa ?
Stiati ca apa memoreaza toata calea pe care a strabatut-o prin pamant si pe pamant , in sensul ca inmagazineaza toate informatiile referitoare la mediile prin care a trecut?
Stiati ca apa este singura substanta din univers fara de care nu ar exista viata?
Stiati ca Apa propaga cel mai bine energia cosmica?
Stiati ca laboratoarele moderne din ziua de astazi fac doar analiza chimica a apei , dar niciunul nu face analiza energetica a apei ?
Stiati ca prin simpla rugaciune asupra unei ape se poate modifica gustul ei?
Stiati ca nici un postulat al chimiei nu poate explica acest lucru?
Stiati ca analiza fizica (structurala) si analiza energetica a apei este cea care conteaza cel mai mult?
Stiati ca apa filtrata cu ajutorul celor mai bune filtre este o apa moarta din punct de vedere energetic si nu stimuleaza viata in nici un fel?
Stiati ca band o apa superfiltrata expuneti corpul unei reactii asemanatoare cu cel al unui drogat intrat in sevraj?
Stiati ca daca udati o planta cu apa superfiltrata acesta moare mai repede decat daca o udati cu apa obisnuita?
Stiati ca apa superfiltrata nu inlatura acumularea de metale grele in organism?
Stiati ca 95% din acumularile de toxine din organism provin din modul de alimentare ,alimente ( surogate, conservanti , E-uri…) si aer ( esapamente si gaze )?
Stiati ca tehnica moderna prin vibratiile energetice produse conduc la modificari in campul energetic al corpului?
Stiati ca apa cea mai buna este apa care functioneaza ca si filtru al organismului?
Stiati ca apa energizata fortifica imunitatea corpului uman si nu numai?
Stiati ca Structura celulei canceroase este asematoare cu celula apei care curge la robinet?
Stiati ca Structura celulei sanatoase este asemantoare cu celula apei energizata cu ajutorul GENERATORULUI DE APA VIE (GAV)

Sursa : http://basarabialiterara.com.md/?cat=19&paged=3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...