Ce s-ar intampla daca tot ce ai invatat pana acum a fost o minciuna?

Exista un razboi in care nu sunt implicate arme sau armata. Este un razboi asupra constiintei si multi oameni se indoiesc ca ar exista.

Educatie sau indoctrinare?

In cele din urma, sistemul educational poate fi invinuit pentru ca ne hraneste cu propaganda si ne forteaza sa-l regurgitam astfel incat sa-l putem “fixa” in societate. Sistemele scolare publice sunt infiintate pentru a pregati studentii pentru sclavia economica, fara a oferi vreodata cursuri care sa le permita studentilor sa gandeasca creativ sau liber.

Daca urmariti companiile care imprima manualele scolare, veti gasi o agenda sionista in spatele tuturor. De exemplu, bunicul lui George Bush, Prescott Bush, a fost arestat pentru finantarea ambelor parti ale celui de-al Doilea Razboi Mondial. Dar asta nu se invata in scoli.

Si cu siguranta,  Cristofor Columb nu a “descoperit” America.

Unele lucruri ce le invatam la scoala sunt totusi adevarate, cum ar fi matematica, muzica si unele stiinte, insa ISTORIA NOASTRA ADEVARATA a fost ascunsa de noi, din motive de subordonare si control.

In toate formele de invatamant, exista inca referiri  la “combustibili fosili”, inclusiv la nivel de colegiu.  Cat de ridicol este asta? Uleiul este abiotic, ceea ce inseamna ca se reface, dar totusi noi drenam planeta de un lubrifiant care serveste doar intereselor economice.

De exemplu, la sfarsitul anilor 1980, Stanley Meyer a inventat o masina care ar putea merge de la coasta la cealalta a Statelor Unite ale Americii pe 21 litri de apa. I-a fost oferit un miliard de dolari de la industria ed automobile, pt inventia sa, dar a refuzat deoarece el a dorit ca aceasta informatie sa ajunga gratuit la toti oamenii. La scurt timp dupa aceea, a fost ucis prin otravire, iar inventia a fost ascunsa. Insa copiii nu sunt invatati despre acesti inventatori, cum a fost Meyer si nici nu sunt incurajati sa dezvolte surse alternative de combustibil.

Copiii nostri sunt intrebati inevitabil, “Ce vrei sa fii cand vei fi mare?” Raspunsurile lor devin raspunsuri conditionate, in diferite forme de supunere economica, in locul a ceea ce vor sa faca cu adevarat.

O intrebare mai buna, care ar trebui sa le fie adresata, ar fi : “Daca n-ar exista bani, ce ai vrea sa faci cu viata ta? ”

 

LA INCEPUT A FOST…..RELIGIA SI GUVERNUL

Este evident ostentativ faptul ca religia ce se preda la scoli, spune doar jumate de adevar, ceea ce duce la minciuna, deoarece un adevar spus pe jumate, este un fals.

Majoritatea oamenilor inteleg greu faptul ca ambele, religiile si guvernele, mint in scopul implinirii unei agende.

Cu cat te uiti de mai aproape, observi faptul ca religia este in pat cu guvernul, ca ambele controleaza masele prin supunere, in timp ce nu incurajeaza gandirea libera, gandirea bazata pe intuitie si nu pe ceea ce ne este aruncat in fata, pentru indeplinirea anumitor scopuri.

all-you-ever-kneww

PROPAGANDA MEDIA

Televiziunile si reclamele publicitare, nu sunt altceva decat spalari pe creier, manipulari,subtilitati, control, abuz asupra intelectului, abuz psihic asupra oamenilor.

Einstein este adesea citat ca spunand: “Nebunia face mereu acelasi lucru, dar asteapta rezultate diferite.”

In cele din urma, folositi discernamantul atunci cand cercetati orice, inclusiv tot ceea ce gasiti pe acest site. Nu credeti nimic, pana nu sunteti convinsi prin propria experienta ca este asa, dupa cum va documentati, sau cel putin daca va sunt prezentate dovezi.

Mereu veti fi ghidati pentru a gasi raspunsuri, fie prin experientele proprii sau prin experientele celorlalti. Ramaneti deschisi la orice informatie, insa filtrati-o si astfel veti ajunge la adevarul pur.

 

 

 

sursa: http://earthweareone.com/what-if-everything-you-were-ever-taught-was-a-lie/

One thought on “Ce s-ar intampla daca tot ce ai invatat pana acum a fost o minciuna?

  • November 1, 2014 at 22:09
    Permalink

    Hello, I am so happy I found your webpage. I’m really admiring the time and energy you put into your site and detailed information you present. It has been so wonderfully generous of you to make without restraint just what a number of people would’ve supplied for an e book to help with making some money for their own end, primarily seeing that you might well have tried it in case you considered necessary. Please let me know if you’re looking for a author for your blog. You have some really great posts and I feel, if you ever want to take some of the load off, I’d really like to provide some articles for your blog in exchange for a link back to mine. Please send me an email if interested. Kudos! By the Way – Go Get Free SEO Articles For Your Website & Free Article Marketing Software <<< Here

    Reply

Leave a Reply


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/believei/public_html/wp-includes/functions.php on line 4673