Clubul Bilderberg

De la inceputurile civilizatiei, am progresat pe baza aceleiasi structuri organizatorice, in care cei de la putere i-au controlat pe cetateni, transformandu-i in sclavii unui model social condus de acelasi arhetip al puterii. Cristina Martin, autoarea cartii “Clubul Bilderberg, stapanii lumii”, relateaza ca una dintre sursele ei care a lucrat cu cei din Bilderberg, recunostea faptul ca pe ei ii motiveaza dorinta de a controla, urmand principiul “cu cat mai multe persoane, cu atat mai bine”.  “Ce urmareste cineva care are putere? Mai multa putere” (se intreaba si raspunde Oracolul in fata lui Nero – Matrix) In continuare citez din carte : “Exista oameni care se bucura atunci cand ii umilesc pe ceilalti si traiesc intr-o atmosfera nespus de competitiva, unde relatiile personale sunt fictive. Se prefac prieteni, dar sunt, in fond, rivali, vor sa se distruga reciproc, ca sa se aleaga cu banii si influenta celuilalt. Impreuna cu sursa mea, am cazut de acord si am subliniat faptul ca oligarhii aplica in societate tocmai acest model de convietuire, bazat pe concurenta atroce si distrugerea solidaritatii sociale, care a caracterizat societatile inceputurilor.” Acestia  sunt profesionisti in ceea ce fac, ei dorind sa distruga conceptul de familie, si sa-l indeparteze pe individ de radacinile si valorile societatii in care a fost crescut. In aceasta era a informatiei, e destul de greu sa separam adevarul de minciuni, realitatea de iluzie, in ideea in care, cei care se dau drept aparatori ai adevarului, deconspirandu-i pe altii, sau deconspirand unele planuri care sunt pregatite in asa fel incat sa fie facute publice, sunt de fapt cei care dezinformeaza, oferind conspiratii peste conspiratii,care nu au defapt nicio legatura cu ceea ce se intampla in realitate, incercand astfel sa distraga atentia publicului, intoxicandu-i pe acei asa-zisi conspirationisti care cred orice li se pune pe masa, fara a face o investigatie amanuntita. Cei mai multi dintre oameni nu au habar cine sunt ei de fapt, cine sunt stramosii lor si pana unde ajung retelele acestora. Pentru acestea, e nevoie de multa rabdare in cercetare, insa multi se impiedica pe drum din cauza scepticismului, si a faptului ca, fiind atat de spalati pe creier, nu pot percepe un complot la scara atat de mare, ei preferand sa-si continue vietile ignorante, nepasandu-le decat de traiul lor insignificant. Grupul Bilderberg exista, fara indoiala, insasi Enciclopedia Britanica il defineste astfel: “intrunire anuala de trei zile, la care participa 100 dintre cei mai influenti bancheri, economisti, oameni politici si functionari de stat din Europa si SUA. Aceasta conferinta are loc in fiecare an in alta tara occidentala, si in cel mai strict secret. Ea ofera un climat de intimitate neprotocolara, in care cei ce influenteaza politicile internationale se simt in largul lor.” poza4-300x168

Prin putere se obtine controlul, asta e deviza lor. Cea mai moderna versiune a sclaviei este modul inchis in care se desfasoara viata celor mai multi oameni-sclavi : un sistem de munca, de consum, de invatamant teleghidat de ei, sisteme in care fiecare isi are rostul, fiecare sclav este instruit spre un mod de viata aparent satisfacator insa ignorant, astfel incat ei sa-si desfasoare activitatea conform planurilor lor malefice. In spatele scenei pe care are loc spectacolul politic international, exista organizatii secrete, care colaboreaza in vederea instaurarii Noii Ordini Mondiale. Bilderberg nu este singurul club ocult, insa este alianta secreta cea mai extinsa de pe planeta. Ei au folosit propaganda, dezinformarea, secretul, pentru a-si putea tine in umbra adevaratele teluri. Guvernul invizibil pe care l-au instalat, este prezentat de George Orwell ca fiind “Fratele cel Mare”  . Carroll Quigley , istoric britanic, profesor in cadrul Universitatilor Georgetown, Princeton si Harvard, a afirmat in cartea sa  “Tragedy and Hope” : “Puterea capitalismului financiar are un tel transcedental, care este nici mai mult nici mai putin crearea unui sistem de control financiar mondial in proprietate privata, capabil sa domine sistemul politic al fiecarei tari, ca si economia lumii, ca pe un tot.”  Acesta este planul Grupului Bilderberg,

Originile Clubului Bilderberg:

Perioada de formare a grupului a inceput pe la jumatatea celui de-al Doilea Razboi Mondial, dupa ce sovieticii au infrant armatele germane la Stalingrad si Kursk, in 1942 si respectiv, 1943. Strategii europeni si americani si-au dat seama ca se apropia apusul lui Hitler, pe care, de altfel, il ajutasera sa ia puterea, astfel incat elita bancara, legislatorii internationali si monarhia europeana au decis sa se intruneasca, intr-o incercare de a defini tacticile necesare prin intermediul carora sa nu permita comunismului sa se extinda in restul lumii, si sa-si impuna astfel propriul statu-quo. Americanii aratau ca natura regimului sovietic era expansionista, iar influenta lui trebuia oprita in zonele de importanta strategica pentru Statele Unite. Printul Bernhard al Olandei a argumentat atunci: “Trebuie sa ridicam comertul liber, nu sa ridicam bariere in calea tarilor din Lumea a treia; aceasta va fi cea mai buna garantie pentru oprirea expansiunii comuniste”. Liberalizarea frontierelor in fata comertului si aderarea, fie ea si cu forta,  a unui numar cat mai mare de tari la doctrina capitalista era un obiectiv vital.”

Sistemul bancar international , era doar in aparenta dusmanul lor,el  finantand revolutia sovietica in 1917, proiectele lui Lenin si Stalin si cele doua razboaie mondiale ce au dus la Razboiul Rece.

Senatorului american Joseph McCarty i-a mirosit a conspiratie, el considerand ca razboiul aducea unele beneficii, iar cauza conflictelor postbelice a considerat ca a fost Tratatul de la Yalta din 1945 semnat de Churchill, Stalin si Roosevelt. Datorita publicarii unor documente secrete, s-a aflat faptul ca acestia din urma, au hotarat in secret sa cedeze Europa Rasariteana-Uniunii Sovietice, a Orientului Mijlociu-Marii Britanii, iar a Pacificului si Asiei de Sud-Est – SUA.

“Studiul 23 de planificare a politicii” este un document in care se relateaza ideile unei importante personalitati din cadrul Razboiului Rece, si anume directorul planificarii din Departamentul de Stat, George F. Kennan. Concretizate, ideile acestuia sunt : “Dispunem de circa 50% din bogatiile lumii, dar reprezentam doar 6,3% din populatia mondiala (..). In aceasta situatie, suntem , neindoios, obiectivul invidiei si resentimentelor. Misiunea noastra reala este elaborarea unui model de relatii care sa ne permita sa mentinem aceasta situatie de inegalitate. (..) in vederea ei, trebuie sa renuntam la orice sentimentalisme si visuri; trebuie sa ne concentram global atentia asupra obiectivelor noastre nationale imediate(..). Trebuie sa nu mai evocam teluri vagi si nerealiste, ca drepturile omului, cresterea nivelului de trai si democratizarea. Nu e prea departe ziua cand va trebui sa folosim concepte de putere directa. Va fi cu atat mai bine cu cat ne vor sta in cale cat mai putine lozinci idealiste.”

Kennan a avut  un rol important si in Planul Marshall, planul de inceput al instaurarii Noii Ordini Mondiale. Efectele Planului Marshall, au cauzat constituirea oficiala a Clubului Bilderberg, in 1954.

Joseph Retinger a fost promotorul Clubului Bilderberg, organizatorul clubului fiind printul Bernhard de Lippe-Biesterfeld de Olanda. In vederea acestui proiect, Retinger si-a contactat cunostintele David Rockefeller, ambasadorul William Averell Harriman, directorul CIA, generalul Walter Bedell Smith, Paul Rijkens,presedintele companiei multinationale Unilever. Finantatorii grupului au fost magnații David Rockefeller  și familia de bancheri Rotschild.

Clubul Bilderberg a fost denumit dupa hotelul Bilderberg din Olanda, in care a avut loc prima lor intalnire secreta intre 29 – 31 mai 1954.  Impreuna cu Comisia pentru Relatii Externe, Bilderberg  a condus la crearea Comisiei Trilaterale. Clubul este alcatuit din peste 100 de persoane, incluzand bancheri, oameni de afaceri, politicieni, anumite cadre universitare, regi si printi, care planuiesc dominatia intregii lumi prin globalizare, ei participand in luna mai (luna in care s-a infiintat grupul) si la ritualuri inchinate zeitatii lor. Grupul Bilderberg este structurat pe trei niveluri :

  • Cercul exterior care este foarte extins; peste 80% din participanții la reuniuni fac parte din cercul exterior si nu cunosc decat o parte din strategiile si scopurile reale ale organizatiei
  • Comitetul director, este mult mai restrans. Acest nivel este alcatuit din aproximativ 35 de membri, exclusiv europeni si americani. Acestia cunosc in proportie de 90% obiectivele si strategia grupului. Membrii americani ai acestui nivel sunt de asemenea si membri in CRE – Consiliul pentru Relatii Externe
  • Comitetul Consultativ Bilderberg, nucleul gruparii. Este alcatuit din 12 membri, singurii care cunosc in totalitate strategiile si scopurile reale ale organizatiei

 

Toti bilderbergerii se cred fiinte superioare, iluminati, alesi ca sa conduca spre o Noua Ordine Mondiala. Ne vor sclavi si ne instruiesc ca sa redevenim docili, sa lasam lumea in mainile lor iar noi sa ne concentram vietile infirme intr-o societate de consum. Cel mai rau nu este ca actioneaza in numele nostru, ci ca noi, fiind comozi, le permitem controlul fizic si psihic asupra noastra.

 

Sursa: “Clubul Bilderberg, stapanii lumii”- Cristina Martin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...