Copil de 8 ani utilizeaza retele de cristale pentru a transmuta energia negativa

Tot mai multi dintre copiii din ziua de azi, se nasc cu constiinta mult evoluata, altfel ca lucruri ce reprezinta inca un mister pentru noi, pentru ei sunt lucruri banale, logice. Sunt multe exemple de copii foarte inteligenti, ce depasesc chiar si IQ-ul marilor genii. Un exemplu de copil dotat cu constiinta evoluata este cel prezentat mai jos.

In urmatorul material,  Adam in varsta de 8 ani, introduce ultima bucata de cristal din retea. O pune in intuneric si o transmuta in lumina. A avut nevoie de aproximativ 10 minute pentru a construi aceasta retea de cristale diverse : ametist, cuart si alte cristale.

Adam nu a citit si nu s-a documentat despre asa ceva. El relateaza ca a fost ghidat de pietrele insesi.

Puteti citi si despre alti copii – genii, aici : COPIII SUPRADOTATI- GENII CARE AU DEPASIT CU MULT IQ-UL MARILOR GENII DIN ISTORIE

Fiecare om are capacitati de a se conecta la crearea Universului, la un nivel subtil, profund. Ce este interesant insa, este faptul ca mentalitatea viitoarei generatii este mult mai deschisa sa primeasca astfel de intelegeri, prin urmare, vor fi cei care lumineaza drumul spre realizarea si acceptarea acestor descoperiri fantastice.

 

Sursa : http://thespiritscience.net/

Leave a Reply


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/believei/public_html/wp-includes/functions.php on line 4673