Corey Feldman expune pedofilia de la Hollywood

Actorul Corey Feldman a facut publice anumite afirmatii cu privire la faptul ca acesta, dupa cum sustine, a fost abuzat sexual de mai multe ori de catre mogulii de la Hollywood. 

Aceasta nu este prima data cand un actor sau o actrita de la Hollywood face asemenea dezvaluiri. Actrita Allison Arngrim a scris despre propriile sale experiente in cartea “Confessions of a Prairie Bitch,” in care explica, deasemenea, ca a fost abuzata de mai multe ori.

Hollywood-ul este plin de pedofili si ocultisti. Acelasi grup de societati care detin  Hollywood`ul, de asemenea, detin si petrolul, energia, companiile farmaceutice etc. Acest grup controleaza intregul complex industrial militar.

27456hollywoodboysRandy Quaid a declarat ca exista un grup de ” star whacker’s ” in Hollywood. El a spus ca actorii sunt ucisi, si multe altele sunt in curs de falsificare. El ssustine ca Hollywood`ul  este controlat de marii bancheri.

Pot sa va spun ca problema numarul unu in Hollywood a fost, este si va fi intotdeauna pedofilia. Asta e cea mai mare problema, pentru copiii din aceasta industrie. Totul se face sub radar, pedofilia este marele secret. Am fost inconjurat de ei, cand aveam 14 de ani, ei sunt peste tot, ca vulturii. Este un cerc de oameni mai in varstacare s-au inconjurat in jurul acestui grup de copii. Ei toti au avut propria lor putere  sau conexiuni la marea putere din industria de divertisment.” – Corey Feldman

 

sursa: http://worldtruth.tv/corey-feldman-exposes-hollywood-pedophilia/

Leave a Reply


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/believei/public_html/wp-includes/functions.php on line 4673