Cronovizorul – masina timpului ascunsa la Vatican

Francois Brune, a descris in cartea sa “Noul mister de la Vatican”, o masina a timpului cunoscuta sub denumirea de cronovizor.  Din punct de vedere istoric, scriitorii SF precum H.G.Welles, au fost atrasi de posibilitatile existentei sau crearii unei masini a timpului. Una dintre cele mai corecte descrieri, coerenta din punct de vedere stiintific, a unui mecanism de acest tip a fost oferit in 1980 de catre astrofizicianul Gregory Benford in romanul sau Timescape, in care autorul a descris un sistem de transmisie a mesajelor in trecut pe baza de tahioni, particule avand viteza hiperluminica (mai mare decat viteza luminii). Este interesant ca prin anii ’50, perioada in care, Ernetti isi incepea experimentele, au fost publicate mai multe lucrari pe tema fotografierii evenimentelor trecute; atunci au aparut termeni precum „cronoscop” sau „cronotunel” (“A Statue for Father” Isaac Asimov). Un alt exemplu poate fi gasit in “Other Days, Other Eyes” , unde Bob Shaw descrie un cronovizor ce folosea cristale speciale, capabile sa incetineasca viteza luminii, cu scopul de a observa trecutul. Cronovizorul / Masina cu care poti vedea trecutul. Ideea de creatie :

A) O echipa de cercetatori ( sub comanda Vaticanului ) condusa de  Parintele Ernetti au creat aceasta masinarie in anul 1956 plecand de la premiza ca undele luminoase si sonore, dupa emisia lor, nu sunt distruse, ci se transforma ramanand prezente continuu. “Nimic nu se pierde, totul se transforma”  ( Princip. “k” )
B) O alta varianta ar fi ca a fost gasita o carte scrisa intr-o limba necunoscuta, dintr-un material necunoscut care nu putea fi distrusa  si care continea schitele acestui Cronovizor. Aceasta carte a intrat in posesia Vaticanului care a fortat o mana de savanti sa creeze aceasta masinarie, dupa care i-a ucis. Cronovizorul a fost folosit ca “metoda de control” a adevarului istoric dupa care acesta a fost demontat in 16 bucati, si pus sub paza.
Se presupune ca Vaticanul a observat prin cronivizor pe langa multe alte evenimente istorice si  : Cina cea de Taina,  Rastignirea lui Iisus Hristos si bombele atomice de la Sodomma si Gomora.
cienciatimetravel20

Surse:
http://descoperiri.blogspot.ro/2014/01/cronovizorul-masina-timpului.html
http://www.esoterism.ro/ro/cron.php

Leave a Reply


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/believei/public_html/wp-includes/functions.php on line 4673