Culte, secte, asociatii cu caracter mistic – AGRESIUNE PENTRU SUBJUGAREA SPIRITUALA A ROMANIEI partea 2

Daca in prima parte am vorbit in general despre distrugerea spiritualitatii nationale, acum am sa descriu unele culte, secte si asociatii cu caracter religios sau spiritual care activeaza in tara noastra pentru indoctrinarea si satanizarea poporului roman.

Asadar citez din cartea “Razboiul parapsihologic impotriva Romaniei” de Teodor Filip :

“O problema deosebit de primejdioasa pentru sanatatea morala a natiunii o reprezinta la ora actuala cea a cultelor, sectelor si asociatiilor religioase. In absenta unei Legi a Cultelor, in Romania isi desfasoara activitatea 15 culte religioase recunoscute oficial de stat si peste 150 de asociatii religioase inregistrate dupa 1989 cu acest statut.  Unele dintre ele, prin credinta pe care o prapavaduiesc, trezesc in adeptii lor instincte violente, separatiste, mistice si irationale. Altele practica ritualuri satanice, isi fanatizeaza adeptii, care comit crime odioase, chiar in serie.

In prezent, viitorul omenirii nu este periclitat de pericolul nuclear,al dezechilibrului ecologic, al actor factori externi. Cauza principala a tuturor relelor, nenorocirilor, a razboaielor, sta chiar in om. Si, ca sa inlaturam toate acestea, trebuie, in primul rand, sa ne schimbam noi insine.

Nu trebuie sa mire pe nimeni ca aceste secte isi gasesc cel mai repede si cei mai multi adepti in randul tineretului. In tineret, zace puterea violentei in toata “splendoarea” sa!

In contextul inrautatirii climatului economic, social, cultural si chiar politic, aceste secte ofera prozelitilor, in special tineretului- idei ademenitoare si unele certitudini. Ca urmare, tinerii resping credinta crestina, il parasesc pe Dumnezeu si, in speranta unei vieti mai bune, urmeaza “invataturile” cate unui guru. Iar adultii incep sa fie preocupati tot mai mult de ocultism: magia, vrajitoria, etc. S-au infiintat chiar universitati care “fabrica bioenergeticieni pe banda”…

Incepand din anii `50, multe religii pagane, despre care s-a crezut ca au fost date definitiv uitarii si au disparut, au renascut din propria cenusa. Cea mai importanta dintre acestea este vrajitoria, cunoscuta sub denumirea de Wicca. Adeptii sai sustin ca Wicca este sistemul religios cel mai stravechi si cel mai autentic al omului. 

Oamenii de stiinta au recunscout, au demonstrat chiar, ca adeptii vrajitoriei folosesc practicile variate pentreu trezirea capacitatilor magice, latente, ale omului, cum ar fi :

- concentratia si meditatia

- recitarea cuvintelor, formulelor si cantecelor magice

- autohipnoza si proiectia astrala produsa in mod constient

- dansuri extatice

- pozitii corporale de yoga (asane) si gesturi simbolice (mudra)

- magie sexuala

Rolul hotarator in renasterea vrajitoriei l-a avut legendarul vrajitor din Canewdon, Old George Pickingill, in familia caruia vrajitoria era o traditie datand inca din sex IX.

In anumite situatii, insusi guvernul britanic a apelat la capacitatile paranormale ale comunitatilor de vrajitorie.

Nenumarate documente istorice atesta faptul ca, in fostul imperiu austro-ungar, s-a practicat magia orientala, adusa de unguri, in cadrul careia se executau diferite ritualuri.”

In Romania, pe vremealui Ceausescu au fost interzise astfel de secte. Un exemplu il reprezinta Meditatia Transcedentala despre care s-a discutat mult dupa 90. Despre aceasta, Teodor Filip relateaza urmatoarele:

“Meditatia transcedentala promite celor care o practica sa ajute la realizarea puterilor secrete care se afla in stare latenta in fiinta misterioasa a fiecarui om, sa descatuseze potentialul oricarei fiinte prin descoperirea “adevaratului eu”.

Ea a fost oferita ca o metoda stiintifica de relaxare. S-a sustinut si se sustine ca nu are nimic cu religia. Total fals, deoarece isi are originea in Scripturile Hindu si este o forma de yoga, fiind “descoperirea” unui maestru (guru) indian – Maharishi Mahesh Yogi.

In lucrarea “Mitul poporului ales”, dr Cristian Negureanu arata: “Se sustine ca formele de initiere (mantra) ar fi un sunet fara sens a carui repetare continua intra in subconstient si ajuta la relaxare; in realitate este numele codat al unei divinitati hinduse cu enorme puteri oculte in spatele ei. Mantra, formula de relaxare, este, de fapt, o rugaciune adresata zeilor-demoni! Multi intra in aceasta “scoala”, crestini sau iudei si dupa un an sau doi de meditatie devin Hindu, fara sa-si dea seama. In final, ei ajung sa creada ca prin inducerea unor nivele mai inalte de constiinta, meditatia transcedentala i-a condus sa devina Dumnezeu. Aceasta nu mai e credinta crestina, nici mozaism, ci Hindu”.

Trebuie sa specific ca scopul meditatie transcedentale este sa puna pe cel ce mediteaza in contact cu spiritele, despre care Maharishi crede ca sunt zei Hindu si spiritele maestrilor care “s-au ridicat pe planuri mai inalte de existenta”. Dar facand referire la Biblie, ea arata ca acesti “zei” si “maestri” suunt demoni in slujba maestrului lui – Satana.

Baza ideologica a unor secte o reprezinta unele teorii stiintifice, de ce mai multe ori absurde si obscure, care, in baza unor argumente care de multe ori se bat cap-in-cap, incearca sa faca legatura intre stiinta si religie. Este si cazul adeptilor Bisericii lui Hristos scientist, fondata de Mary Baker Edy, in 1866, in Noua Anglie.

In vara anului 1995, in Romania a patruns si secta “ANADA MARGA” (Calea Fericirii). Este o secta de inspiratie budista care, in realitate, este o organizatie terorista. A fost infiintata in 1955, in India si a fost rapid implicata in mai multe scandaluri de talie internationala. In anul 1975 secta a fost scoasa in afara legii. Iar in vara anului 1995, aceasta secta i-a “fericit” pe romani, constituindu-si un asezamant in comuna Panatau din judetul Buzau. Isi desfasoara activitatea prin intermediul societatii de caritate “AMURT”.

In ultimul timp, in Romania se incearca impunerea zeului Iehova. Dupa 1989, in Romania s-a obtinut legalizarea cultului “Martorii lui Iehova” care are in jur de 50.000 de membri in toata tara. Martorii lui Iehova se departeaza total de lumea in care traiesc si se ocupa numai cu racolarea de noi membri. Altii sunt pregatiti pentru a disttribui brosuri de propaganda si a angaja discutii cu publicul. In spatele acestui cult sunt mari organisme financiare.

Programul de naucire spirituala a poporului roman, desfasurat de Illuminati din afara, ajutati de cei din interior cuprinde si patrunderea religiilor orientale. Dar ele urmaresc distrugerea si manipularea personalitatii umane, continuand linia imprimata acum 5500 de ani de “initiatorii” ei.

In Romania, tara tuturor “posibilitatilor” si a unei democratii originale, reprezentantii cultelor sau sectelor religioase, ori propovaduitorii religiilor orientale au toata libertatea de actiune. Nu putine sunt localitatile din tara in care insisi directorii unor licee le pun la dispozitie sali.

              images (1)                 Pagan_religions_symbols_-_4_rows

AGRESIUNEA BAHA`I SI TEMPLIERII

Illuminatii din afara vor sa impuna poporului roman o noua religie, respectiv religia “Baha`i”. Este o religie relativ noua, precursorul credintei Baha`i (Profetul) fiind Bab – care in araba inseamna poarta – al Unuia Mai Mare decat El, a carui venire ar fi implinit profetiile tuturor marilor religii si ar fi inaugurat o Noua Era. Aceasta religie a patruns in Romania inca din anul 1990, cand a fost recunoscuta oficial si de catre Departamentul de Stat al Cultelor de la Bucuresti. Sediul central se gaseste in Iasi.

Din pacate, dupa 1990, satanismul nu a ocolit nici Romania, unde si-a recrutat deja destui adepti. Doctrina lor, pledeaza pentru satana ca “rege al luminii”, ca zeu al binelui si al marilor comori. Sectele care se inchina lui satan comit crime bestiale. Se practica ritualuri salbatice, in care sunt torturati si ucisi copii nevinovati.

Spre deosebire de alte tari unde sectele satanice si culte oculte ori agresive au fost interzise, in Romania ele isi desfasoara nestanjenite activitatea.”

 

 

sursa: Teodor Filip : “Razboiul Parapsihologic iptriva Romaniei” , pag 85-97,102,107

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply