Cum cei care ne controleaza se folosesc de religie, bani, politica, educatie, pentru a inrobi sufletele noastre

Daca nu stiti cine sunt controlorii ei sunt globalistii bogati care controleaza societatea din spatele scenei si trage sforile politicienilor. Controlorii sunt bancherii de la cel mai inalt nivel, care sunt implicati in cele mai inalte societati secrete.  Daca nu credeti in societati secrete, studiati crimele organizate si veti ajunge la concluzia ca ele exista. Daca doriti o dovada vizuala, urmariti materialul de mai jos:

Daca vrem sa experimentam adevarata libertate si pace, trebuie sa invatam cum gandesc controlorii si sa studiem sistemele lor de control, astfel incat sa-i putem contracara. Astfel, controlorii vor distruge si ultima portita de iesire din sclavie, iar planeta va deveni o mare inchisoare.

De ce controlul religiei si banilor este esential pentru inrobirea sufletelor noastre?

Religia este cel mai eficient instrument de control al populatiei , la nivel spiritual. Acest lucru se datoreaza faptului ca cei mai multi oameni au fost conditionati sa creada ca religia (indiferent care) este puternic influentata de cuvintele lui Dumnezeu.

Pentru ca cei din umbra sa ne controleze, au nevoie sa slabeasca puterea spirituala din noi. Aceasta putere e energia iubirii care ne da ganduri, constientizare, inteligenta, aceasta energie fiind cunoscuta sub denumirea de spirit/suflet.

Motivul pentru care au nevoie sa slabeasca puterea noastra spirituala, este deoarece atunci cand puterea noastra spirituala este puternica, ea ne ajuta sa observam minciunile lor,si prin urmare ne poate ghida spre iesirea din acest sistem-matrix de control.

Acesta este motivul pentru care oamenii care sunt treziti spiritual, sunt deobicei cei care ii avertizeaza pe ceilalti despre agenda sionista a controlorilor. Jocul final al controlorilor este de a crea un eveniment catastrofal la nivel mondial, astfel incata cestia sa-i poata manipula pe supravietuitori sa accepte un sistem fascist unic mondial cunoscut ca Noua Ordine Mondiala.

Ei au fost cei care au creat banii si au infiintat religiile. In 1913, ei au realizat unul dintre cele mai mari obiectivele a lor, de a crea o banca centrala in SUA. Aceasta banca centrala, cunoscuta sub numele de Federal Reserve (Fed), nu este o banca federala, ci o banca privata detinuta de un mic grup de bancheri ai elitei.

Imaginea bancnotei de 1 dolar este o dovada ca ei au preluat sistemul financiar american. Daca studiati societatile secrete, ar trebui sa aveti o idee generala despre ceea ce reprezinta piramida cu ochiul atotvazator de pe bancnota. Daca va uitati atent la piramida, ar trebui sa vedeti 13  sectiuni. Numarul 13 este un numar foarte important in religia societatilor secrete.

dollar_bill_pyramid

Controlul sistemului monetar din SUA este esential pentru ei, pentru a realiza agenda lor intunecata. Cei mai multi dintre oamenii care se ocupa de rasturnarea guvernului SUA fac parte din factiuni de control ale societatilor secrete. In conformitate cu Dean Henderson, George Washington, Benjamin Franklin, John Jay, Ethan Allen, Samuel Adams, Patrick Henry, John Brown si  Roger Sherman,au facut parte dintr-o societate secreta cunsocuta sub denumirea de francmasonerie. Francmasonii sunt ca un subgrup a celei mai puternice societati secrete ,Illuminati. Illuminati au au condus inca de pe vremea sumerienilor, si chiar si mai devreme.

Illuminati sunt responsabili pentru denaturarea multor invataturi originale ale lui Yehushua (Iisus). Multe dintre “cartile sfinte” gasite in religiile moderne au fost scrise sau influentate de anumite persoane care au facut parte din societati secrete sau asociate cu acestea. Acesta este motivul pentru care unele dintre povestile religioase se bazeaza pe astrologie. Una dintre cele mai populare este nasterea lui Iisus, care anumite ramuri ale crestinismului sustin ca aceasta avea loc pe data de 25 decembrie (ceea ce este fals deoarece conform Bibliei, data nasterii nu pica nicidecum in decembrie). In data de 25 decembrie are loc un ritual satanic pt zeitatea la care se inchina ei, si pe care o serbeaza atunci.  Stiu ca data oficiala a nasterii lui Iisus este falsa si ca aceasta afirmatie va supara multi asa-zisi crestini, dar daca doriti sa ajungeti la mantuire, trebuie sa invatati de ce controlorii denatureaza invataturile lui Iisus , astfel incat sa puteti separa adevarul de minciuna.

Noi, oamenii, trebuie sa intelegem ca acelasi grup de oameni care ne-au dat sistemul bancar modern,este acelasi grup de oameni care ne-au dat religia moderna.

 Cum controlorii ne prostesc folosind sistemul de invatamant

Dupa ce controlorii conduc sistemul financiar mondial, s-au infiltrat in sistemul educational. Au facut aceasta prin cumpararea sau finantarea unor scoli si colegii. Prin bani nelimitati, au probat profesori de nivel cel mai inalt si i-au incurajat sa adere la societatile lor secrete, dupa care le-au impus sa foloseasca cartile lor de manipulare.

Istoria si Stiinta sunt doua dintre materiile care au fost cel mai mult distorsionate de catre controlori. Ei au denaturat istoria pentru a ne impiedica de la a descoperi adevarata noastra istorie, deoarece stiind adevarul, ei n-ar mai avea putere asupra noastra. Istoria tinde sa se repete, prin urmare, daca intelegem istoria, putem preveni manipularea controlorilor.

In ceea ce priveste stiinta, ei au luat multe din cunostintele despre stiinta, deoarece daca am deveni prea educati in stiinta, lor le-ar fi prea dificil sa ne mai manipuleze. In plus, stiinta poate fi folosita pentru a dovedi ca unele din invataturile lor sunt false. Pentru a fi siguri ca stiinta nu va fi folosita impotriva lor, ei folosesc mass-media si diversi cercetatori stiintifici, pentru a ridiculiza pe oricine care incearca sa conteste paradigma lor. Astfel, stiinta a devenit un fel de religie.

Marele secret pe care controlorii nu vor sa-l aflam

Unul din cele mai mari secrete ale omenirii este faptul ca controlorii nu vor sa stim cum constiinta si gandurile noastre creaza propria noastra realitate. Daca am fi constienti de adevarata noastra putere, controlorii nu ar mai putea sa ne manipuleze. De aceea, ei folosesc putereaconstiintei si gandurilor noastre impotriva noastra. Ei fac aceasta prin raspandirea invataturilor false, prin toate sistemele lumii.

Multe din schimbarile planetare sunt controlate si manipulate

Cei mai multi dintre noi nu realizeaza faptul ca multe dintre schimbarile majore nu sunt cauzate de factori naturali, ci sunt cauzate de armele meteorologice ale controlorilor.

Pentru detalii privind aceste arme meteorologice, dati click pe urmatorul link :https://www.believeit.ro/tehnologia-militara-haarp-prezenta-si-romania/

Adevaratul potential al rasei umane si istoria lui secreta

Rasa umana este o rasa foarte veche, cu un potential uimitor. Potentialul sau este atat de uimitor, incat, atunci cand corpul sau este pe deplin activat, nicio tehnologie, oricat de avansata, nu se poate compara cu el. Secretul potentialului nostru se afla ascuns in ADN-ul nostru si nu numai. Aflati mai multe accesand linkul : https://www.believeit.ro/fizica-cuantica-aplicata-in-vietile-noastre/

Maestrii-marioneta ai Illuminatilor de pe Pamant

Persoanele din cele mai inalte grade de la Vatican si din Illuminati stiu despre adevarata istorie si potentialul nostru, pana la un anumit punct, dar ei nu stiu atatea cate stiu stapanii lor care-i manipuleaza la randul lor. Maestrii-marioneta ai Illuminatilor si altor societati secrete sunt primele grupuri de ingeri cazuti. Cititi mai multe pe : https://www.believeit.ro/adevarul-despre-ingerii-cazuti-uriasii-extraterestrii-hibrizi-cranii-alungite-nefilimi/

 

 

Sursa: http://worldtruth.tv/how-the-controllers-use-religion-money-politics-and-education-to-enslave-our-souls/

 

One thought on “Cum cei care ne controleaza se folosesc de religie, bani, politica, educatie, pentru a inrobi sufletele noastre

Leave a Reply


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/believei/public_html/wp-includes/functions.php on line 4673