Dallas a pus capat contaminarii cu fluor a apei

Dupa 50 de ani, Dallas a pus capat contaminarii cu fluor a apei, dupa ce s-a demonstrat faptul ca fluorul este toxic pentru sanatatea oamenilor.

images (6)Saptamana trecuta, activistii care luptau impotriva fluorizarii apei, au primit aceste vesti grozave, dupa luni de zile in care au protestat si au avut mai multe intalniri cu oficialitatile responsabile pentru contaminarea apei.

Sheffie Kadane, membru al consiliului orasului, spune : “N-avem nevoie de asta si putem salva milioane de dolari, care ar putea fi folositi pentru altceva..Cautam solutii imediate pentru utilizarea fondurilor”.

Regina Imburgia, activista, spune:  ” Aceasta este o realizare uriasa. Stiam ca vom castiga. Este logic. S-au cheltuit atat de multi bani pentru un program inutil”.

Intr-un articol publicat in The Lancet, Philippe Grandjean si  Philip Landrigan, accentueaza faptul ca, produsele chimice industriale afecteaza creierul, iar un studiu efectuat de cei doi, demonstreaza ca aceste chimicale dezvolta tulburari neurologice care cauzeaza aparitia ADHD, si a alot probleme psihice. Ei au identificat cateva chimicale si anume: plumb, mercur, arsenic, ca neurotoxine.

Studii epidemiologice au  aratat care sunt suplimentele neurotoxice : magnan, fluor, tetracloroetilena etc.

Acesti medici, sustin ca exista mult mai multe neurotoxine care sunt inca nedescoperite si propun o strategie globala de prevenire pentru a putea controla ceea ce ei descriu ca pandemia dezvoltarii neurotoxinelor.

 

Sursa: http://www.naturalcuresnotmedicine.com/2014/04/dallas-puts-end-50-years-water-fluoridation-now-save-1-million-year.html

Leave a Reply


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/believei/public_html/wp-includes/functions.php on line 4673