DARPA doreste sa implanteze microcipuri in creier pentru a sterge si implanta amintiri false

DARPA adica Agentia pentru Proiecte Avansate in Aparare a SUA, dezvolta anumite microcipuri care vor fi implantate in creier si vor avea capacitatea de a implanta sau sterge amintiri specifice, ale unui subiect.

Neurologii prevad o lume noua, in care mintea poate fi programata folosind lasere, droguri si microcipuri, in scopul crearii de amintiri false, iar aceasta tehnologie a fost deja folosita pe soareci.

“Ce au de gand sa faca este sa implanteze cipuri in creier. Nu am nici o idee cum s-ar realiza acest lucru “, explica neurologul Joseph LeDoux.

brain-on-chip-main

Fostul director DARPA, iar acum director executiv al Google, Regina Dugan, a spus la o conferinta ca DARPA ar lucra la implantarea cipurilor in interiorul unor medicamente folosite zilnic, astfel incat oamenii sa-si transforme intregul corp intr-un semnal, in scopuri de identificare ( a se citi control).

 

Sursa: http://www.infowars.com/darpa-brain-chips-to-implant-false-memories/

 

Leave a Reply


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/believei/public_html/wp-includes/functions.php on line 4673