David Crowley, regizorul filmului conspirationist Grey State a fost ucis impreuna cu sotia si fiica sa

Un regizor independent și familia sa au fost găsiți morți într-o casă din Minnesota, weekend-ul trecut, iar mass-media descrie ca ar fi aparent “crima si sinucidere.”

Este de adăugat la împrejurările suspecte din jurul decesului controversat a lui Crowley, cel mai recent proiect al sau, intitulat Gray State, un film extrem, produs independent care prezinta un stat polițienesc brutal, instaurarea legii martiale, impunerea identificarii biometrice, o stare de supraveghere continua  și trupe de șoc FEMA care aduna dezidenti in taberele lor.

Crowley  lucra la un film intitulat Gray State: The Rise,  “un documentar despre frumusețea libertatii umane in detrimentul opresiunii, sclaviei, și tiraniei”, potrivit paginei de Facebook a filmului. Un mesaj care a apraut pe pagina de ieri deplangea pierderea regizorului sau:

Cu mare tristete si regret va anunta ca fondatorul, regizorul si scriitorul productiei Gray State, David Crowley si familia sa au decedat. Va rog sa va rugati pentru ei.

Va vom tine la curent cu ce va urma, dar aceasta pagina va inceta pentru un timp,datorita faptului ca proiectul Gray State este incert pentru moment…va rog sa ne intelegeti pentru ca suntem cu totii intr-o stare totala de soc din cauza pierderii prietenului nostru drag.

David Crowley a aparut si in emisiunea lui Alex Jones, in septembrie 2012, in care a vorbit despre statul politienesc din America si despre instaurarea Noii Ordini Mondiale.

Urmariti materialele de mai jos:

sursa : http://www.naturalnews.com/048345_Grey_State_martial_law_murder-suicide.html#

Leave a Reply


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/believei/public_html/wp-includes/functions.php on line 4673