De ce mi-am anulat votul

In 25.05.2014 am fost la votare si le-am lasat scris ca nu votez  masonii, si nu sunt deacord cu UE care nu ne-a adus nici un beneficiu de cand suntem membrii in organizatia malefica cu interese meschine.

Romania de vanzareDaca  cei in care ar trebui sa avem incredere, care sa ne serveasca si sa ne apere de interesele straine care stapanesc de mult acest popor, nu ne mai servesc noua ci corporatiilor, iar daca cei care se invinuiesc unii pe altii pt diverse coruptii, insa niciunul nu recunoaste ca si-a vandut sufletul pt interese proprii care afecteaza intreaga tara, pt ce sa votam? Cu cine sa votam? Ce sa votam? Coruptia si interesele corporatiilor straine, care ne-au luat tara incetul cu incetul incepand din 1990? Cand toate resursele Romaniei sunt vandute corporatiilor? Si sunt vandute pe bani marunti? Cand incepand din 1 ianuarie 2014, s-a dat oficial unda verde strainilor sa cumpere pamantul si padurile si tot ce ne-a mai ramas?

Nu mai suntem demult guvernati de romani! Altii au luat in fraie puterea nationala…altii sunt la conducerea noastra si nu numai a noastra…Altele sunt interesele pt globalizare si nu cele de fatada, ce ni le arunca pe masa, cum ca ar da liber la comert la nivel global…pai multumesc, dar n-am nevoie de fructe si legume aduse din celalalt capat al lumii, injectate cu n`spe mii de otravuri; ma multumesc cu ceea ce-mi ofera pamantul din tara mea, daca nu mi l-ar vinde sau mai bine zis dona strainilor. Am ajuns slugile corporatiilor!

Dar cea mai mare vina o au romanii simplii, care-i sustin, care-i voteaza si care, in campaniile lor, umbla ca oile incercand sa convinga lumea sa voteze partidul la care sunt ei inscrisi…Romani, ne meritam soarta!  O populatie de oi care tace si inghite, care spera ca la urmatoarea campanie electorala va fi mai bine, se vor tine de promisiuni cei care candideaza, care se incred in ceea ce li se spune la tv sau ziare, aceasta populatie isi merita soarta !

Acest minunat popor care a fost odata, cand luptau stramosii nostri, dacii, pt aparea poporului si nu au fost infranti de nicio putere, ci dimpotriva, au fost recunoscuti ca cei mai viteji, asa cum marturiseste Herodot in scrierile sale. Dar ce sa amintesc din istorie, cand si asta ne-a fost furata?! Ne-au schimbat istoria ca sa nu constientizam cine suntem defapt si ce drepturi ne survin…

Singura modalitate de a ne castiga libertatea, este independenta fata de cei care ne vor sclavi, iesirea din sistemul care ne sufoca zi de zi si nu ne lasa sa ne bucuram de viata in forma ei cea mai simpla.Si cel mai important, care incearca sa ne stagneze evolutia, insa ei se feresc de ziua in care ne vom trezi toti si vom realiza ce puteri detinem!! Pt ca atunci ei vor pierde definitiv jocul inceput de mii de ani.

Nu avem nevoie de bani pt a trai!! multe exemple de oameni sunt care au scapat de sistem si traiesc f bine fara bani si fara niciun alt “ajutor” din partea sistemului si chiar daca ar deranja intereselor anumitor indivizi, ei nu au ce sa le mai faca, deoarece acesti oameni minunati au stiut sa iasa pe portita care a ramas deschisa anume pt cei intelepti si curajosi !

Informati-va si cercetati bine sursele din care va informati. Nu luati de bun orice ! Pt informatii clare e nevoie de o minte limpede, si de o inima calda. Asa ca faceti curat la voi in ograda ca sa puteti primi informatiile corecte.

Acest articol ramane ca un strigat catre constiinta tuturor !

 

Leave a Reply


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/believei/public_html/wp-includes/functions.php on line 4673