Declarația deschisă a lui Donald Trump: „Vaccinurile împotriva gripei sunt cea mai mare escrocherie medicală din istorie”

Vaccinul anti-gripal este o escrocherie, inventată de Marea Farmaceutică, pentru a cîștiga bani pe vulnerabilitatea oamenilor și de a-i face și mai bolnavi, avertizează președintele Trump.

Vaccinuri — pro sau contra? De la parinte, la parinte
Într-un interviu la Sirius XM, Trump a blamat vaccinurile anti-gripale ca fiind „total ineficiente” și a declarat că el nu și-a administrat niciodată un asemenea vaccin.

„Eu nu mi le-am făcut niciodată. Și pînă în prezent nu am fost bolnav de gripă. Nu-mi place ideea de a injecta lucruri dăunătoare în corpul dumneavoastră. Este, în general, ceea ce fac ei. Și acest vaccin (ultimul vaccin anti-gripal) nu era foarte eficient din start.

„Am prieteni, care cu încăpățînare religioasă își fac vaccinuri anti-gripale, iar apoi se îmbolnăvesc de gripă. Știți ce mă convinge? Eu am văzut o mulțime de știri despre faptul că vaccinul anti-gripal este, practic, ineficient”.

Donald Trump: „Vaccinarea este principala cauză a autismului! Va fi efectuată o anchetă urgentă”

Trump are dreptate – vaccinurile anti-gripale constituie cea mai mare escrocherie medicală din istorie. Ele sînt pline de „lucruri nocive”, inclusiv formaldehide și mercur – două neurotoxine puternice – și chiar industria vaccinurilor recunoaște – testele de laborator arată că acest „geb” popular nu funcționează.

De ce o mistificare medicală, neconfirmată cu nimic, decît prin credința de genul voodoo, în baza dogmelor și marketingului abil, este impusă întregii populații anual? Vaccinul este un medicament, care nu are confirmări științifice de securitate și eficiență. Congresul chiar a adoptat o lege, ce îi oferă industriei vaccinurilor o imunitate juridică absolută, chiar și atunci cînd produc și vînd preparate defecte, ce traumatizează și ucid oamenii. Iar producătorii de vaccinuri ne-au mințit pe parcursul multor ani în privința nivelului toxic al mercurului prezent în vaccinuri.

Toți știu că mercurul este un metal toxic pentru organismul omului. Și acest fapt nu este contestat de nimeni, în afară de „disidenții” iraționali și anti-științifici.

Atunci de ce producătorii nu ar înlătura mercurul? Și de ce Marea Farmaceutică continuă să promoveze un produs, despre care chiar și industria vaccinurilor admite că nu funcționează?

Vaccinurile conțin formaldehidă, mercur, aluminiu. Formaldehida este un cancerigen (substanță ce provoacă cancer). Mercurul are o impact toxic asupra sistemului nervos și asupra rinichilor. Aluminiul este o substanță toxică ce provoacă maladia Alzheimer (demența). Deja a fost demonstrat că vaccinurile nu protejează împotriva bolilor, ci doar infectează și mutilează o mulțime de oameni. Campaniile de vaccinare sînt cele mai adevărate atacuri cu arme biologice! Dacă dorim să supraviețuim, trebuie să ne protejăm singuri …

Sursa: rnto.livejournal.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment

Leave a Reply