Declaratia SOCANTA a unei importante celebritati de la Hollywood: MK Ultra conduce Hollywood`ul

Roseanne Barr , actrita, comediana, scriitoare, producator TV si director, a castigat cateva premii Emmy, Globul de Aur etc. A fost in industrie peste 20 de ani si a castigat mult respect din partea colegilor ei de la Hollywood. 

Celebritatile au o voce care poate rasuna in mintile multor oameni, ele pot fi o amenintare la adresa intereselor corporative si a elitei care controleaza, si dupa cum afirma Roseanne, multe celebritati isi musca limba si traiesc intr-o cultura a fricii.

Nu cu mult timp in urma, Roseanne a facut cateva declaratii socante, facand aluzie ca Hollywood-ul si industria divertismentului sunt dominate de MK Ultra. MK Ultra este numele unui program de control al mintii realizat de departamentul stiintific al CIA. A fost programul CIA-ului de cercetare a schimbarii comportamentale si a manipularii oamenilor. A fost cunoscut ca Operatiunea Paperclip.

Roseanne sugereaza ca Hollywood-ul este o jucarie folosita pentru manipularea constiintei umane, folosit ca o jucarie pentru modificarea comportamentului si perceptiei fiintelor umane.

bannerhmc

” Hollywood`ul este cel care pastreaza toata aceasta structura de putere. 

Vorbesc in numele Hollywood`ului ! Ma duc la petreceri, la petreceri ale Oscarului, si lucruri de genul asta, si marile vedete ma trag la o parte , ma iau de brat si imi spun in soapta: “Vreau doar sa-ti multumesc pt lucrurile pe care le spui”.

Este o mare cultura a controlului mintii, MK Ultra conduce Hollywood`ul !

Magicienii si vrajitorii druizi din vechime, au folosit baghetele lor pentru a face vraji din copacul denumit de ei Holy Wood. E amuzant acest lucru, poate de aici au ales aceasta denumire de Hollywood (copacul sfant), in care se practica magia la greu.

 

sursa: http://www.collective-evolution.com/2013/08/21/roseanne-barr-mk-ultra-rules-in-hollywood/

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply