Deconectarea de la Matrix si reconectarea cu Constiinta

Nu avem nevoie de solutii pentru problemele din lume. Trebuie sa eliminam cauza problemei, iar aceasta este ignoranta si aroganta.

Einstein a spus: “Cel care urmeaza multimea va primi, de obicei, nu mai mult decat multimea. Cel care merge singur, este probabil sa se regaseasca in locuri in care nimeni nu a fost vreodata. “

In prezent, marea majoritate a oamenilor sunt victime ale propriei lor miopii si nu pot vedea dincolo de rasa, cultura, religia, locul de munca, de preferinta politica, si de programarea societatii in care se afla.

Putini sunt cei care vad toate acestea ca diversiuni ale imaginii de ansamblu al controlului global si abuzul asupra tuturor raselor, culturilor, etc.

Educatia, stiinta, medicina, politica si mass-media sunt toate fondate pe o credinta in ceea ce este cunoscut. Cunoasterea  este, in principiu, domeniul holografic a ceea ce se numeste lumea fizica, iar necunoscutul este infinitatea nevazuta de informatii sub forme de undă si de constiinta pura din care iluzia holografica este decodificata si din care se manifesta.

Cunoasterea este domeniul celor  cinci simturi – pot vedea, auzi, atinge, gusta sau mirosi? Prin urmare, aceste intrebari devin arbitrii existentei percepute sau non-existentei.

Cat de amuzant este atunci cand ceea ce este perceput ca fiind cunoscut, este doar o plasmuire decodificata a necunoscutului. VISUL ESTE VISATORUL  DAR SE POATE VEDEA DOAR VISUL.

Cunoscutul este necunoscutul, dar se poate vedea doar ceea ce se cunoaste.

6In mod normal, informatiile intra in ceea ce noi numim mintea constienta, prin creier, cu toate interferentele, blocaje si filtre cauzate de credinte, emotii si alte programe. Dar, daca va deplasati atentia inafara corpului,  in infinit, va deconectati de la Matrix, puteti face o legatura directa intre intelegerea extinsa si Constiinta.

Cu intelegerea absorbita din punctul vostru de atentie extins, puteti reveni  inapoi la realitate celor cinci simturi, prin inima, ca o cunoastere intuitiva si nu ca o simpla gandire care este directionata prin creier.

Mai multe detalii privind importanta atentiei in vietile noastre, puteti afla din urmatorul link: https://www.believeit.ro/atentia-caracteristica-esentiala-a-constiintei/

Acesta este modul in care putem ajunge la  o  intelegere  infinita si cunoastere inspirata si putem sa le aducem in aceasta realitate intr-o forma pura, nepatata.

 

 

sursa: http://themindunleashed.org/2014/03/disconnecting-matrix-reconnecting-consciousness.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply