DEZVALUIRI: Locul din Irlanda unde copiii din orfelinate au fost folositi ca parte a unor experimente privind vaccinurile

In Irlanda, 2000 orfani dintr-un orfelinat au fost vaccinați în secret în anii 1930 într-o serie de experimente medicale efectuate de gigantul internațional Burroughs Wellcome.

Raportat de RT.com

Dosarele medicale evidențiate în Irish Daily Mail arată că au fost implicați 2 051 sugari și copii din multe orfelinate din Irlanda. Datele au fost descoperite de Michael Dwyer, de la Școala de Istorie a Universității din Cork, când a căutat mii de jurnale medicale vechi și fișiere arhivate. Cu toate acestea, el nu a găsit nicio dovadă de consimțământ pentru studiile de droguri ilegale și înregistrări ale sugarilor implicați. El a descoperit că testele au fost administrate înainte ca medicamentele să fie accesibile în Marea Britanie. Orfelinatele au inclus judetele Cork, Bessborough și Abbey Sean Ross din Roscrea, Tipperary.

vacc

 

Dwyer relateaza:

  “Ceea ce am descoperit este doar vârful unui aisberg foarte mare și foarte adanc. Faptul că rapoartele acestor studii au fost publicate în cele mai prestigioase reviste medicale sugerează că acest tip de experiment uman a fost în mare parte acceptat de medicii practicieni și facilitat de autoritățile responsabile ,de instituțiile rezidențiale pentru copii.”

De asemenea, a fost descoperit recent de show-ul Newstalk Breakfast faptul că aproximativ 300 de orfani din casele de îngrijire, între anii 1960 și 70 au fost folosiți ca subiecți de teste în studiile medicale. Abia în 1987 Irlanda a adoptat legi care implicau teste medicale. Newstalk Breakfast a intervievat un fost locuitor al familiei Bessborough House din Cork pe nume Christy:

“Îmi amintesc că am vorbit cu mama mea și am întrebat-o de ce am asa multe semne pe corpul meu. A spus că nu stie.”

Avea 8 semne pe brațe si două pe picioare din cauza vaccinurilor. Christy a continuat:

“Cei mai multi oameni din generatia mea au unul sau doua semne. Atat. Nu asa multe ca mine.”

La rapoarte a fost adăugata o altă descoperire șocantă în Tuan, Irlanda de Vest, unde s-a descoperit un mormânt comun cu aproximativ 800 de copii .

Mormintele au fost descoperite de Catherine Corless, istoric local, care strângea informații despre  casa de copii care funcționa acolo timp de 50 de ani, condusă de ordinul de calugarite Bon Secours. La scurt timp după rapoartele și descoperirea testelor medicale, președintele irlandez, Enda Kenny, a ordonat miniștrilor să caute mai multe astfel de morminte.

“Sunt probleme foarte complicate și foarte sensibile, dar singura cale prin care vom ieși din această perioadă particulară a istoriei noastre este când se va afla adevărul.”

http://www.neonnettle.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply