Distrugerea spiritualitatii duce la pierderea identitatii nationale – AGRESIUNE PENTRU SUBJUGAREA SPIRITUALA A ROMANIEI- partea 1

Atat in timpul comunismului cat mai ales dupa 89, spiritualitatea tarii a stat sub semnul intrebarii. Pentru a intelege acest fapt, e neaparata nevoie de intelegerea agendei celor care sunt in spatele acestor fapte. Inafara de cei care sunt la putere si pe care ii invinovatim pentru diverse fapte, in Romania mai actioneaza anumite persoane care nu atrag atentia cu nimic, oameni aparent simpli, cu familii, insa care fac cele mai terifiante lucrari, inimaginabile. Ei apartin unor secte sau mai mult, ei le creaza, ei sunt in spatele tuturor crimelor ce au loc in tara, ei lucreaza pe punctele energetice ale oraselor pe care sunt amplasate strategic diverse institutii cum ar fi BISERICA, pentru a-si atinge scopurile de a sclavi, a spala creiere si a robotiza oamenii. 

Aceste persoane, impreuna cu cei de la putere si cei din spatele lor, actioneaza intr-un mod distructiv, atacand constant psihicul uman.

In continuare am sa prezint unele dezvaluiri facute de Teodor Filip, fost sef in Unitatea Speciala de Lupta Antiterorista (USLA), cu privire la distrugerea constiintei poporului roman. El a publicat cateva carti printre care “Razboiul parapsihologic impotriva Romaniei” si “Secretele USLA”. Din cartea “Razboiul parapsihologic impotriva Romaniei” citez:

 “Razboiul parapsihologic impotriva Romaniei s-a desfasurat si dupa decembrie 1989, se desfasoara si in prezent, iar formele razboiului parapsihologic se impletesc cu miscarile politico-religioase.

  In prezent, in Romania are loc o puternica ofensiva de distrugere a crestinismului si de subjugare spirituala a poporului roman. Se face o intensa propaganda a “stiintelor oculte”.”

De la apelarea la magii (albe sau negre), la vrajitoare si diverse vrajitorii, la stiinte orientale, mistice, new age`iste, sataniste,  care sa atraga cat mai mult prin magie (prefacatorie) si nu prin sfintenie, in Romania se lucreaza intens pentru periclitarea psihica a omului.

  “Unele posturi private de televiziune fac o intensa propaganda astrologilor. Incepand cu anul 1990, poporul roman a inceput sa fie “indopat” cu informatii de tip mistic (informatii false) de catre “Illuminatii” care ne-au invadat tara, de catre asa-zisii “propovaduitori ai Bibliei”. Si statul roman le-a acordat toate facilitatile : stadioane, sali de sport unde acestia propovaduiesc idei contrare Legii noastre stramosesti, Ortodoxismul.  Unele religii si chiar organizatii politice folosesc persoane cu capacitati paranormale, in special hipnotizatori. Iar prin mijloacele mass-media isi propaga “adevarurile” lor. Si astfel, informatiile false, dogmele acestora, informatiile mistico-religioase se propaga in randul maselor.

Realitatea este ca traim vremuri absurde, cand Credinta – cel mai nobil sentiment uman – este exploatata si manipulata pentru decaderea fiintei umane insasi. Iar razboiul parapsihologic, prin metodele prezentate (nu in totalitatea lor), este folosit pentru manipularea maselor de cetateni, iar viata celor “incomozi” nu mai valoreaza nimic. Prin metode deosebit de diabolice si foarte variate s-a ajuns de la crima simpla la lichidarea psihica si spalarea creierului.

Cum poate fi subjugata spiritual Romania? Raspunsul este simplu: prin distrugerea religiei crestine adevarate. Acest plan a fost conceput de artizanii “Noii Ordini Mondiale” – inteleptii Sionului si francmasonii- si se aplica deja in tara noastra, in diferite forme.” 

images (1)

Mai departe voi prezenta parerile unor personalitati privitoare la Biblie, care se regasesc in carte:

 Abraham Lincoln : “Eu cred ca Biblia este cel mai mare dar dat vreodata omului. Tot ce este bun de la Mantuitorul lumii, ne este dat prin intermediul acestei carti. “

Immanuel Kant: “Existenta Bibliei, ca o carte pentru popor, este cel mai mare bine pe care l-a trait rasa umana. Fiecare incercare de a o minimaliza este o crima impotriva omenirii.”

Sir Wiliam Herschel : “Toate descoperirile umane par sa fi fost facute doar pentru a confirma tot mai mult si mai puternic adevarurile cuprinse in Sfintele Scripturi.”

 

   OSPITALITATEA POPORULUI ROMAN – UITATA DE VARUL ITIC

“Illuminatii” poporului evreu au pus la cale,cu secole in urma, un plan de preluare a puterii mondiale. Dar trebuie sa specific ca evreii nationalisti nu sunt implicati in acest plan. La randul lor, ei trebuie sa faca fata presiunilor “Illuminatilor” care urmaresc in Orientul Mijlociu o pace care va duce la razboi. In acest plan este cuprinsa si Romania. Romanii i-au primit cu inima deschisa. Totusi, acestia ii invinuiesc pe romani de genocid (si antisemitism), fapte negate chiar de istoricii si rabinii evreilor!…

De ce tac istoricii nostri? Presedintele Romaniei? A incercat cineva sa ia atitudine si sa stopeze activitatea acestor “illuminati” evrei? Reamintesc ca evreii nationalisti nu sunt implicati in aceste “jocuri”.

Si, ca sa termin cu aceasta problema, aduc la cunostinta cititorilor un fapt recunoscut si de oamenii de stiinta evrei : evreii sunt arieni, desprinsi dintr-un popor sumerian. Primitivismul biblic ii inhiba si refuza acest adevar, probat. Pentru ca, prin carti, filme, muzica si unele “profetii”, sefii cultului mozaic aduc numai necazuri poporului evreu si incearca sa duca omenirea la autodistrugere.”

 

 

sursa: Teodor Filip : “Razboiul parapsihologic impotriva Romaniei” , pag 74, 75, 76, 77, 79,82

Leave a Reply


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/believei/public_html/wp-includes/functions.php on line 4673