Dovezi incontestabile ale tehnologiilor antice avansate, incluzand si tehnologia energiei solare

Cum explicati pietrele care au fost sculptate perfect,la acelasi nivel, si stivuite fara mortar? Dar rotunjirea precisa de pe colturile pietrelor? Exista atat de multe lucruri care aparent nu pot fi explicate atunci cand vine vorba despre tehnologiile antice…sau pot fi?

Singura explicatie rezonabila pentru astfel de mistere profunde este existenta tehnologiilor antice. Este de multe ori de necrezut si chiar confuz pentru oamenii “moderni” din zilele noastre, sa ia in considerare faptul ca anticii detineau intradevar cunostine avansate. Multi au tendinta, datorita probabil si influentei lectiilor de istorie atat de “adevarate”, ca anticii erau ignoranti si ca nu erau atat de inteligenti cum suntem noi astazi. Dovezile insa sustin faptul ca ei nu erau asa cum se crede, ci intradevar detineau cunostinte, care, pe unele nivele, erau cu mult mai avansate decat cunostintele ce le detinem in prezent.

screen0101 egypt50

V-ati gandit vreodata ca anticii au fost de fapt mult mai avansati informational, decat suntem noi, in actuala epoca?

 

Materialul de mai jos aduce unele explicatii privind tehnologiile antice avansate :

 

Sursa: http://worldtruth.tv/startling-find-evidence-of-ancient-high-technology-including-machine-cutting-solar-energy-and-more/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply