Elita satanica : Guvernul mondial si societatile secrete

Exista o elita satanica compusa dintr-un numar mic de oameni de top ce conduc lumea prin banci si economie. Planul lor este de a crea un Guvern Mondial pentru controlul total asupra oamenilor. Planul este pe sfarsite, iar acesta include controlul economiei si controlul mintii.

Ei controleaza toate sistemele, toate credintele si necredintele,iar controlul total asupra oamenilor, realizat cu ajutorul cipurilor, va zombifica pana si ultimul om care va accepta acest cip. Planul lor este prevazut in mult-contestata Biblie,  in ea fiind prezise cam toate nenorocirile ce se vor abate asupra noastra, daca nu schimbam ceva. Cipurile ce erau acum cateva decenii “basme sf”, au devenit foarte reale in zilele noastre. Tot ceea ce este prezentat ca fiind science-finction (incluzand filmele care prezinta tehnologia mult avansata fata de ceea ce ni se prezinta pe cale oficiala). este cat nu se poate mai real. Sunt atatea exemple si totusi majoritatea se tin de sistemul ce-i manipuleaza pana in maduva oaselor.

Din lucrarea “Creierul diabolic din umbră: faţa ascunsă a globalizării” de Adrian Salbuchi, citez:

“Puterea reală şi puterea formală

 Pentru a înţelege cum funcţionează lumea cu adevărat, trebuie să înţelegem întâi diferenţele care există între puterea formală (guvernele şi preşedinţii statelor naţionale) şi puterea reală (structurile globaliste suprastatale). Informaţiile făcute publice şi propagate de mass media în fiecare zi pe posturile tv şi pe reţelele de radio şi în ziare se referă în mare parte la acţiunile realizate de structurile puterii formale, mai ales acelea ale guvernelor naţionale şi ale infrastructurilor tehnologice, financiare şi corporative/colective. În schimb, puterea reală, care de fapt controlează tot ce se petrece, acţionează asupra evenimentelor mult prea puţin vizibil. În realitate, structurile globaliste şi elita au planificat ce se va întâmpla în lume, când, unde se va petrece şi cine va duce planul la împlinire, chiar dacă nouă ni se prezintă efectele în contextul lor local limitat.

 Puterea formală operează pe termene scurte şi în mare măsură transparent faţă de public. Puterea reală lucrează în interior pe scheme de lucru pe termen lung şi nu este aproape deloc accesibilă publicului. În zilele noastre, puterea formală este în general „publică”, iar puterea reală este fundamental „privată”. Aceasta reflectă faptul că instituţiile Naţiunilor Unite (prima dintre entităţile puterii formale) a devenit subordonată intereselor private (adică puterea reală este condusă de interese materiale). “

Ei controleaza industria farmaceutica :

MEDIC DIN TM : EU, MEDIC, DECLARCA NU CRED IN MEDICAMENTE. INDUSTRIA FARMACEUTICA ESTE DEPARTE DE CONCEPTUL DE SANATATE

Ei controleaza industria alimentara :

CODEX ALIMENTARIUS – OTRAVURILE DIN FARFURIE ,

CE AU CORPORATIILE GMO IN MAGAZIN PENTRU NOI

Ei controleaza sistenele :

CUM CEI CARE NE CONTROLEAZA SE FOLOSESC DE RELIGIE, BANI, POLITICA, EDUCATIE, PENTRU A INROBI SUFLETELE NOASTRE ,

 MONEDA VIITORULUI, BITCOIN, DRUMUL CATRE NWO 

Ei controleaza vremea :

TEHNOLOGIA MILITARA HAARP PREZENTA SI IN ROMANIA

Ei doresc sa indeparteze adevaratul crestinism, adevarata credinta in divinitate, cu ajutorul bisericilor si falselor credinte, promovate prin falsi profeti si societati secrete, de care ne aminteste Biblia :

IEZUITII SI VATICANUL LUCIFERIC

PASTELE- EASTER-ISHTAR

ORIGINILE PAGANE ALE CRACIUNULUI SI PASTELUI

Simbolurile ii reprezinta, ei se identifica si-si trimit mesaje codificate prin simboluri, ei manipuleaza cu ajutorul simbolurilor. Uitati-va la bancnota de un dolar, uitati-va la tot ceea ce promoveaza, prin arta, muzica, stiinte, evenimente mondiale, intruniri secrete, sacrificii de copii, totul reprezentand ritualuri inchinate zeitatilor lor :

O SCURTA SCHEMA ISTORICA PRIVIND IMPLICATIILE IEZUITILOR SI A VATICANULUI IN EVENIMENTELE MONDIALE

CLUBUL BILDERBERG

CONFERINTA BILDERBERG 2014

DESPRE EUROVISION

FOSTI PRESEDINTI AVERTIZEAZA DESPRE GUVERNUL INVIZIBIL CARE CONDUCE INTREAGA LUME

Ceremoniile oculte babiloniene sunt pentru indoctrinare si controlul mintii. Incantatii, dansuri, droguri psihedelice, toate acestea se folosesc pe oameni pentru a-i baga intr-o stare de transa, hipnoza, astfel putandu-i controla pe toate planurile.

Influenta multor satanisti cum ar fi Aleister Crowley, Samael Aun Weor, Helena Blavastky, Alice Bailey, acestia promovand religia lor satanista “new age”, se resimte peste tot in lume si foarte multi, dezorientati spiritual, se iau dupa trendul acesta al “noii ere”. Ei nu-si dau seama ca aceasta noua era a “iluminarii” , prin doctrinele sale cu influente orientale, il promoveaza pe Lucifer, cel care aduce cunoastere si lumina in mintile indoctrinatilor. Dar acea lumina este artificiala, si nu face altceva decat sa dezamageasca prin falsitate. Blavatsky il descrie pe Lucifer, ca fiind : “….creatorul real si binefacatorul, tatal omenirii spirituale. Pentru ca el este cel care detine lumina, stralucitorul si luminosul Lucifer, care ne-a deschis ochii din robotizarea creata de Jehova”.
conspiracy

Toate acestea reprezinta controlul suprem al omenirii, prin globalizare,  insa, daca devenim constienti de ceea ce se intampla cu adevarat in lume, de jocurile lor, de ceea ce vor sa faca cu sau din noi, stim incotro sa o luam, stim ce arme sa folosim impotriva lor, stim cum sa iesim de sub controlul lor, si stim cum sa ne cream viata pe care ne-o dorim cu adevarat.

 

Leave a Reply


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/believei/public_html/wp-includes/functions.php on line 4673