Energia relatiilor: De ce este important sa acceptam si sa constientizam vibratiile spatiului

Daca oamenii se plac, atunci intre ei are loc un schimb intens de energie. In acelasi timp, ambii simt placere din comunicare, iar intre aura lor se formeaza canale de-a lungul carora se scurge fluxul de energie in ambele directii.

Canalele energetice conecteaza aurele partenerilor prin chackre corespunzatoare, in functie de tipul de comunicare:

Muladhara (chakra de baza) – comunicarea cu rudele

Swadhistana (chakra sexuala) – iubiti, cuplu casatorit, prieteni pt distractie, rude

Manipura (chackra ombilicala) – rude, angajati, subordonati, superiori, prieteni in sport si cei cu care concurezi

Anahata (chakra inimii) – obiectele de interactiune emotionala, acestia sunt oamenii pe care ii iubim. Pentru dezvoltarea armonioasa a relatiei dintre barbat si femeie, trebuie sa fie prezent si canalul pe chakra sexuala ( svadhistana)

Vishudha (chakra gatului) – oamenii care gandesc la fel, colegi etc

Ajna (chakra frontaa) – imitarea si adorarea unui idol, lider al sectei etc. Canalele hipnotice, impunerea gandurilor. Comunicarea telepatica cu o alta persoana

Sahasrara (chakra coronariana) – comunicarea numai cu egregori (colective, comunitati religioase, cluburi de fotbal, ideologie politica etc)

7d19c952a06bd3b2af39dcbf90385d88

 

Cu cat partenerii sunt mai pasionati unul de celalalt, cu atat intre ei se formeaza canale mai active si mai rezistente. In timpul formarii relatiei apropiate si de incredere, toate chakrele treptat se conecteaza prin canale. In acest mod, apare o relatie puternica, care nu se supune distantei sau timpului. De exemplu o mama isi simte intotdeauna copilul, oriunde s-ar afla si indiferent cati ani au trecut de la ultima lor intalnire.

Deasemenea se intampla  ca atunci cand intalniti o veche cunostinta dupa mai multi ani, persoanele se simt de parca s-au despartit ieri. Canalele se pot pastra foarte mult timp – ani, decenii, adica canalele conecteaza nu numai corpurile ci si sufletele.

Relatiile sanatoase formeaza canale luminoase, curate, pulsante. In astfel de relatii exista incredere, apropiere, sinceritate si suficient spatiu pentru libertatea personala. Exista un schimb echivalent de energie, fara distorsiuni.

Daca relatia este nesanatoasa, adica un partener depinde de celalalt, canalele sunt grele, stagnante. Astfel de relatii sunt lipsite de libertate, adesea exista iritare reciproca si resentimente. Daca unul dintre parteneri vrea sa-l controleze pe deplin pe celalalt, canalele pot inveli aura din toate partile.

Cand relatia treptat moare, atunci canalele devin mai subtiri si mai slabe. Energia incetineste sa curga prin ele, oamenii se instraineaza. Daca insa oamenii se despart, dar canalele inca se mai pastreaza, ei continua sa se atraga reciproc. Se intampla ca un partener sa rupa canalele de comunicare si se inchide de la o interactiune ulterioara, iar celalalt partener este inca atasat de el si incearca in orice mod sa treaca prin protectia energiei pentru a restabili relatia.

In procesul de rupere fortata a canalelor, separarea este foarte dureroasa. Recuperarea necesita multe luni sau ani. Aici depinde foarte mult, daca persoana este dispusa sa accepte vointa libera a celuilalt si sa se elibereze de depedenta formata pe parcursul unei perioade mari de timp.

La oamenii care locuiesc mult timp impreuna, campurile de energie (aurele) se adapteaza si lucreaza in unison. Relatiile intime necesita sincronizarea campurilor. Adesea, observam ca oamenii care traiesc impreuna mult timp, devin asemanatori chiar si la exterior.

Atunci cand caracteristicile aurelelor a doua persoane difera foarte mult, le va fi dificil sa comunice. Daca in camp intra fluxul de energie strain, exista o reactie de respingere, frica, dezgust: “Mi-e sila de el”

Cand o persoana nu vrea sa comunice cu cineva, ea isi inchide campul energetic, iar toate fluxurile de energie provenite de la cealalta persoana se reflecta. In acest caz, celalalt are impresia ca nu este auzit.

Acceptati si constientizati toate vibratiile spatiului, nu le impartiti, ci observati si simtiti sensul interactiunilor. Suntem obligati sa respectam dreptul la individualitate si la dobandirea diferitelor experiente ale fiecarei persoane. Amintiti-va: “Sunt liber, in masura in care recunosc libertatea oamenilor din jurul meu, inclusiv libertatea de a face greseli”

 Energia iubirii şi energia sexuala

Energia sexuala este energia primara si creativa. Toate lucrurile care au viata provin din energia sexuala. La animale si la alte forme de viata, energia sexuala se exprima ca si creativitate biologica. La om, energia sexuala poate fi creativa la toate nivelurile: psihic, emotional si spiritual.

In orice moment, cand simtim atractie, excitare, creativitate, entuziasm, pasiune, interes, inspiratie, emotie ,  in fiecare din aceste situatii, energia sexuala lucreaza. Ori de cate ori simtim aceste stari de constientizare, trebuie sa ne punem atentia si sa experimentam  energia cu care ne confruntam, cu bucurie si mentinand-o in viata, in constiinta noastra.

argumentpress.ro

Leave a Reply


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/believei/public_html/wp-includes/functions.php on line 4673