Experimente privind calatoria in timp – Proiectul Pegasus

Avocatul Andrew Basiago a facut o afirmatie publica in anul 2004, in care spunea ca intre 7 si 12 ani a participat la un program guvernamental secret al SUA, care se ocupa cu teleportarea si calatoriile in timp, sub apararea Agentiei pentru Proiecte de Cercetare Avansate, numit Proiectul Pegasus, un precursor al Proiectului Montauk si experimentului Philadelphia.Acest avocat sustine ca a fost prezent de cateva ori la asasinarea presedintelui Lincoln si a fost capturat intr-o fotografie la Gettysburg in 1863.

pp4

Desi Basiago sustine ca a experimentat opt tehnologii diferite de calatorie in timp, cele mai multe calatorii au implicat un teleportor bazat pe documente tehnice , care se presupune ca au fost gasite in apartamentul lui Nikola Tesla din New York, dupa moartea sa, in ianuarie 1943. Teleportorul “a constat din doua brate eliptice de aproximativ opt metrii inaltime, separate de 10 metrii, intre care a fost difuzata o perdea sclipitoare, Tesla denumind-o “energie radianta” ” explica Basiago.

“Energia radianta este o forma de energie  latenta si omniprezenta in univers si are printre proprietatile sale, capacitatea de a se curba in timp-spațiu. ”  

Basiago a spus ca fiecare din vizitele sale in trecut a fost diferita .”ca si cum am fost trimisi in diferite realitati alternative, pe perioade adiacente.”

pp3

 

Mai multe informatii aflati in materialele prezentate mai jos:

 

sursa: http://beforeitsnews.com/beyond-science/2014/04/time-travel-experiments-project-pegasus-utterly-exposed-2446122.html

 

Leave a Reply


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/believei/public_html/wp-includes/functions.php on line 4673