Focuseaza-ti energia pe crearea noului

Ideea de reconstructie evolutiva ne ajuta sa ne concentram energia pe construirea noului. Cateva moduri de a ne focusa energia pe construirea noului, le puteti afla in acest articol.

Inainte de a actiona, ASCULTA

Invata mai intai sa te asculti pe tine insuti, printr-o liniste profunda a mintii. Incearca sa-ti asculti intuitia sau vocea interioara. Ea stie mereu cum trebuie sa actionezi.

Inainte de a reactiona, GANDESTE

Analizeaza prin filtrele gandirii si non-gandirii toate informatiile primite si fii receptiv doar celor cu care rezonezi.

il_340x270.621223144_evklInainte de a schimba sistemul, SCHIMBA-TE pe tine

Schimbarea ce dorim sa o vedem in lume, e schimbarea realitatii noastre, care este reflexia a ceea ce suntem noi. Astfel, schimbandu-ne modul de gandire, de actiune, vom schimba realitatea din jurul nostru.

Inainte de a acuza, IARTA

Invata sa te ierti si sa-i ierti pe toti care ti-au gresit. Iertarea este una dintre cele mai puternice arme ce le detinem, deci daca cineva ti-a gresit, tu, iertandu-l, iti faci tie un bine, te scapi de ganduri negre si inutile, care adunate, te doboara. Daca stii sa ierti, uiti sa mai acuzi.

In timp ce creezi, DARUIESTE

Daruieste si vei primi inzecit, insa nu darui doar pentru motivul acesta. Daruieste neconditionat. Fii un exemplu pentru cei din lumea ta si fii un exemplu pentru tine insuti.

 

Leave a Reply


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/believei/public_html/wp-includes/functions.php on line 4673