“Fortele oculte” – un film despre secretele lojilor masonice ale Illuminatilor

Filmul intitulat “Occult Forces” sau  “Forces occultes” (“Fortele oculte“), aparut in anul 1943 expune unele secrete din lojile masonice ale Illuminatilor. Realizarea acestui film a avut insa costul suprem si anume viata directorului si a producatorului care au fost ucisi din cauza celor expuse in film.Directorul Jean Mamy, cunoscut sub pseudonimul Paul Riche a fost un veritabil mason si a facut parte din loja Renan, o loja din cadrul  The Grand Orient de France (GODF), intre anii 1931-1939.

In film este prezentat un mason de top care afirma faptul ca il iubeste pe lucifer. In videoclipurile de mai jos puteti observa ce se petrece in templele masonice, si cum planuiesc masonii cele scrise in agenda lor si anume realizarea  planului pentru Noua Ordine Mondiala. Primul videoclip prezinta cele mai importante faze din film, iar in urmatorul este prezentat filmul in intregime. In film puteti observa si toate simbolurile ce le folosesc.

 

ILLUMINATI-MOVE

 

surse:

1943 Movie Exposes Illuminati Secrets – Director and Producer Killed Over It

http://en.wikipedia.org/wiki/Jean_Mamy

Leave a Reply


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/believei/public_html/wp-includes/functions.php on line 4673