Fosti presedinti avertizeaza despre “Guvernul invizibil” care conduce intreaga lume

“Aceia care nu invata din istorie, sunt condamnati sa o repete” – George Santayana

Fosti presedinti ai Americii si alti lideri politici au avertizat in mod repetat ca SUA este sub controlul unui asa numit “guvern invizibil, care lucreaza impotriva oamenilor”.

Conform spuselor a sase dintre fostii presedinti , un vice-presedinte si alti lideri politici, un guvern invizibil care este “incredibil de rau intentionat” a fost in controlul SUA inca de pe vremea lui Andrew Jackson (inainte de 1836).

shaddow-government“Exista un complot in aceasta tara pentru a inrobi fiecare barbat, femeie si copil. Inainte de a parasi acest nobil si inalt birou, intentionez sa expun lumii acest complot”. Presedintele John F. Kennedy, declaratie facuta cu 7 zile inainte de asasinare.

“Cred sincer, la fel ca tine, ca institutiile bancare sunt mai periculoase decat armatele” - Thomas Jefferson, al 3-lea presedinte al SUA (1801–1809) , intr-o scrisoare adresata lui John Taylor pe 28 mai 1816

“O putere a crescut in interiorul guvernului, putere mai mare decat oamenii insisi, formata din multe si diverse interese puternice, combinate intr-una singura si detinute impreuna de puterea de coeziune a excedentului mare in banci.” – John C. Calhoun, vice-presedinte (1825-1832) si senator, citat extras dintr-o cuvantare data in 27 mai 1836.

“Adevarul adevarat este, dupa cum eu si tu stim, ca un element financiar din centrele mari, au detinut guvernul inca de pe vremea lui Andrew Jackson”. – Franklin Delano Roosevelt, al 32-lea presedinte al Americii (1933–1945), intr-o scrisoare adresata colonelului Edward M House, in 21 noiembrie 1933.

“Individul este handicapat de datul fata-in-fata cu o conspiratie atat de monstruoasa, incat el nu crede ca aceasta ar exista. Mintea americanilor nu a ajuns la realizarea faptului ca raul a fost introdus in mijlocul nostru. Respinge chiar ipoteza ca, creaturile umane ar putea adopta o filozofie care in cele din urma  ar distruge tot ceea ce este bun si decent.” - . Edgar Hoover, The Elks Magazine, 1956

“Exista un guvern din umbra care detine propriile nave de razboi marine, propriul mecanism de strangere de fonduri, precum si  capacitatea de a-si urmari propriile idei privind interesul national, liber de orice control si echilibru si faradelege”. – Daniel K. Inouye, senator US dinHawaii, declaratie din 1986.

“Familia Rockefeller si aliatii lor, de cel putin 50 de ani, au urmat cu grija un plan de a-si folosi puterea economica in controlul politic a Americii in primul rand, si pe urma a intregii lumi” - Larry P. McDonald

“Sa nu va indoiti niciodata ca un grup mic de intelectuali poate schimba lumea. Intr-adevar, acesta este singurul lucru care s-a intamplat vreodata” – Margaret Mead

Sursa: http://themindunleashed.org/2013/09/former-presidents-warn-about-invisible.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...