Frecventele Rife

Scurt istoric cu privire la Frecvențele Rife 

brain-view-access2Aparatul Rife este un instrument de cercetare. Acesta este utilizat pentru a ajuta la efectuarea de modificări chimice în organism. Mulți l-au utilizat pentru intarirea sistemul imunitar. A fost demonstrat ca are rolul lui in tratarea multor afectiuni de sanatate.

La sfârșitul anilor 1920 și începutul anilor 1930 Dr. Royal Raymond Rife – folosind un generator de frecvență – a aplicat frecvența la viruşi şi bacterii vii și a descoperit că le-ar putea elimina. Datorită atentei sale documentari asupra acestui lucru, acum avem mai multe afecţiuni în care putem experimenta cu încredere utilizând aplicația de frecvență.

Următoarele grupe de frecvență se încadrează, în general, în categoria de “bio-energie sau bio-rezonanță de Nutritie / Echilibrare”, mai degrabă decât abordarea “Rifeing” “expulzarea agenților patogeni”. Aceste frecvențe experimentale sunt oferite pentru “echilibrare”, “normalizare” sau “stimulare” a funcțiilor sistemului corpului.

Acest lucru se potriveşte cu vizualizarea și înțelegerea corpului ca un sistem energetic, mai degrabă decât ca o “mașină” biochimică. Energia de rezonanță este apoi teoretic primită de către organism ca “Informație energetică”.

Tonurile de vindecare a corpului se constituie în prezent din 13 frecvențe diferite. Mai jos puteți găsi informații suplimentare despre beneficii pentru fiecare ton:

 • 337 Hz – Acest ton ajută la stimularea normalizarii circulației sângelui.

 • 537 Hz – Acest ton ajută la normalizarea funcției sistemului endocrin. Sistemul endocrin este o colecție de glande, care produce hormoni pentru a regla creşterea organismului, metabolismul, funcției sexuale și dezvoltarea.

 • 625 Hz – Acest ton ajută la stimularea functiei rinichilor.

 • 635 hz – Acest ton ajută la stimularea funcției glandei pituitară. Glanda pituitară este o glandă ca un bob de mazăre situată la baza creierului, și înconjurata de os. Hipotalamusul, un alt organ endocrin al creierului, controlează funcția glandei pituitare prin furnizarea de “comenzi hormonale”. La rândul său, glanda pituitară regleaza hormonii care controlează mai multe funcții ale diverselor organe din corp. Partea posterioară a glandei pituitare acționează ca un fel de zonă de depozitare pentru hipotalamus prin care trec hormonii care controleaza funcția mușchilor și rinichilor. Glanda pituitară anterioară produce hormoni proprii care contribuie la reglementarea mai multor funcții endocrine.

645 hz – Acest ton ajută la creșterea producției HGH (pituitară).

654 hz – Acest ton ajută la stimularea funcţiei pancreasului.

 • 662 hz – Acest ton ajută la stimularea glandei pineale. Când este activată, glanda pineala devine linie de comunicare cu planuri mai elevate. Chakra coroanei ajunge în jos până când vortexul său atinge glanda pineală. Prana, sau energie pură, este primită prin acest centru de energie în cap. Prin practică, nivelul de vibrații al corpului astral este ridicat, permițându-i să se despartă de cel fizic.

 • 696 hz  – Acest ton ajută la stimularea funcţiei inimii.

 • 751 hz – Acest ton ajută la stimularea funcţiei ficatului.

 • 763 hz – Acest ton ajută la stimularea funcției tiroidei dvs.. O glandă tiroidă care funcționează corect este extrem de importantă pentru metabolism, atunci când aceasta nu funcționează corect multe dintre funcțiile corpului pot suferi.

 • 764 hz – Acest ton ajută la normalizarea funcţiei sistemului nervos.

 • 835 hz – Acest ton ajută la normalizarea funcţiei sistemului imunitar.

 • 1335 hz – Acest ton ajută la stimularea funcţiei glandei suprarenale. Scopul principal al glandelor suprarenale este de a permite organismului dumneavoastră să facă faţă stresului provenit din orice sursă posibilă, variind de la leziuni și boli, la probleme de muncă și in relații. Ele determină în mare măsură energia cu care corpul dvs. răspunde la fiecare schimbare din mediul intern și extern.

 • 1565 hz – Acest ton ajută la echilibrarea bunăstării dvs. spirituale.

 • Multiton - Acest ton ajută la vindecarea acneei. Aceasta piesă este compusă din mai multe frecvențe: 0.05, 0.37, 0.83, 2.50, 73.30, 3, 383.75, 389.00, 387, 393.00 Hz. Toate frecvențele sunt redate simultan însoțite de ambianță de fundal.

 • Multiton - Acest ton ajută pentru a calma durerile de spate. Această piesă este compusă din mai multe frecvențe: 0.14, 0.40, 7.50, 96.50, 55, 376.29, 425.09, 571, 833, 932 Hz. Toate frecvențele sunt redate simultan însoțite de ambianță de fundal.


Pt mai multe informatii cu privire la tehnologia Rife, urmariti documentarul de mai jos:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...