Frunzaverde catre Basescu: Sunt mason, dar nu primesc ordine

Vicepreşedintele PNL, Sorin Frunzăverde, a recunoscut că este mason, dar a precizat că înscrierea sa şi a lui Mihai Stănişoară în PNL nu au legătură cu masoneria, aşa cum a insinuat preşedintele Traian Băsescu.

Am recunoscut că sunt mason, masoneria este o organizaţie specifică lumii libere. Este o organizaţie care s-a ridicat împotriva regimurilor absolutiste, poate aici am putea găsi explicaţia stării de disconfort.[..]Cu atât mai mult, nu primesc comenzi, în organizaţiile libere nu se dau comenzi. Comenzi se dau în alte organizaţii”.  a spus Frunzăverde înaintea întâlnirii avută de preşedinţii de Consilii Judeţene cu conducerea partidului.

basescu-frunzaverde-mediafax-foto-bogdan-maran

Cata reclama pozitiva aduceti masoneriei, d-le Frunzaverde. Cati bani v-au promis? Ca defapt, despre asta este vorba in cazul majoritatii masonilor, de grad mic. Sau aveti cumva un grad mare in masonerie, de nu primiti ordine?

Frunzăverde a spus că nu are nici un mesaj pentru preşedintele Băsescu, dar l-a întrebat de ce l-a numit ministru dacă ştia că este mason.

sursa: http://www.gandul.info/

 

Ne intrebam de ce? Pentru ca si Basescu este mason la randul sau, iar toate aceste “certuri” si “cancanuri” sunt de fatada, pt a prosti si mai tare prostimea.

Dar sa vedem cum s-a manifestat masoneria in Romania dupa 1989: https://www.believeit.ro/inceputul-masoneriei-in-romania-dupa-caderea-comunismului/

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply