Geometria sacra a personalitatii, gandurilor si sentimentelor – solidele platonice si arhimedice

Geometria Sacra este studiul anumitor forme 3D din Univers. Aceste forme sacre includ cinci Solide Platonice: singurele forme sacre, care au parti egale, unghiuri si fete. Ele sunt intruchiparea unitatii si echilibrului.

Geometria Sacra include, de asemenea, Solidele Arhimedice, care sunt aproape de a fi simetrice. Acestea sunt asemanatoare unui soli platonic, in mijlocul schimbarii. Libertatea ce o cautam este ascunsa in Geometria Sacra. Realizarea viselor noastre este legata de Geometria Sacra.

Cu cat un solid platonic este mai complex, cu atat mai multe fete are. Cu cat are mai multe fete, cu atat devine mai complex si frumos….aceste fete sunt intotdeauna echilibrate.

Daca vrem sa invatam cu adevarat ceva nou, trebuie sa aplicam cunostintele noastre legate de Geometria Sacra, intr-o alta lume, fata de cea fizica. Putem aplica Geometria Sacra  asupra mintii.

Pamantul a fost initial confundat ca fiind plat – un cub hexahegon plutitor- insa aceasta perceptie a fost doar in mintea noastra. Mintea noastra a fost cubul. Apoi am descoperit adevarul. Pamantul este rotund. Si astfel mintile noastre au devenit rotunde. Astazi, noi credem ca mintile noastre sunt rotunde, dar acest lucru neaga diversitatea noastra.

Cu totii avem mintea modelata diferit. Cu totii avem o perspectiva unica si valida a lumii.

archimedean-solids

Natura fiecarei forme este diferita, in functie de cat de multe parti exista. Si forma fiecarei parti depinde de cat de multe fete exista. Si fiecare fata este diferita, chiar daca par copiiale celorlalte fete. Daca vom aplica aceasta stiinta la studiul mintii, putem vedea ca o persoana ar putea avea mai mult decat o potentiala fata.

Ca orice alt obiect 3D, avem parti. Sa consideram ca eu si tu suntem 2 solide platonice. La propru si figurat. Din perspectiva ta, atunci cand te uiti la mine, vei vedea doar un aspect sau doar “fata” intregii mele forme. Si aceea sunt eu, nu? Asa este. Dar nu vei vedea celelalte laturi ale formei mele, pana cand nu ma vezi din perspectiva altei persoane sau pana cand nu am sa ma dezvalui. Dar acest lucru iti ofera un sentiment fals de adevar, pentru ca fiecare dintre voi puteti sa-mi vedeti doar o parte a intregului meu,la un moment dat.

Mai mult decat atat: partile pe care le vedeti in mine, nu sunt partile mele. Sunt ale tale. Singura modalitate de a vedea toata forma mea este prin iubire neconditionata. Numai atunci vei avea o noua perspectiva si se vei putea vedea lumea prin ochii mei.

Din perspectiva de a fi un platonic solid sau un arhimedian solid, in esenta, noi cream activ noi fete a geometriei si extindem propriul nostru domeniu geometric, pe masura ce crestem si ne conectam cu mai multa lume, mai multi “noi insine”.

Cu cat cunoastem mai multe persoane, cu atat mai multe fete avem, si mai multe aspecte ale personalitatii vom avea. Exprimarea emotiilor si personalitatii, este efectul unui amestec de substante chimice in corpul nostru.

Acesti stimuli sunt intotdeauna un rezultat al trecutului, deoarece acestia sunt raspunsuri ale mintii. Noi  schimbam in mod constant forme, bazate pe experiențele noastre. Lucrurile pe care le facem si oamenii pe care ii intalneim. Se intampla in mod automat.

Noi trebuie sa ne iubim pe noi insine, si pe fiecare in parte. Practicati aceasta! Sunt vremuri ale schimbarii. Lucrurile se misca rapid aici.

Va invit sa urmariti in continuare, un material despre solidele platonice, Dumnezeu, Creatie:

In videoclip va este prezentat si numarul de aur, Fibbonaci, chakre, despre care puteti afla mai multe accesand likurile urmatoare:

https://www.believeit.ro/numerologie-si-numarul-de-aur/

https://www.believeit.ro/centrii-energetici-ai-corpului-uman/

https://www.believeit.ro/geometria-sacra-si-creatia/

https://www.believeit.ro/floarea-vietii/

TOATE, DAR ABSOLUT TOATE AU LEGATURA UNELE CU ALTELE SI TOATE PROVIN DE LA ACEEASI SURSA, ACELASI CREATOR.

 

sursa: http://thespiritscience.net/2014/06/24/the-sacred-geometry-of-personality-thought-and-feeling/

 

Leave a Reply


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/believei/public_html/wp-includes/functions.php on line 4673