Iezuitii si Vaticanul luciferic

Iezuitii au fost fondati de catre Vatican in 1540 . Vaticanul acum este sub conducerea Iezuitilor iar ei care sunt luciferici, doresc sa impuna doctrina luciferica intregii planete.Toate gruparile conspirative de la conducerea corporatiilor, guvernelor si armatelor, sunt defapt instrumente ale Vaticanului, ale iezuitilor, acestia lucreaza prin intermediul altora, nefiind niciodata banuiti ca ei sunt la originea conspiratiilor.

vatican

Evreii sunt de fatada la conducerea lumii si Americii, cand de fapt acesti sionisti executa ordinele Vaticanului. Nu intelegeam de de sionistii, niste evrei, l-ar fi sponsorizat pe Hitler sa omoare alti evrei, pana nu am descoperit ca acesti sionisti sunt de fapt dusmanii adevaratilor evrei si ai Iudaismului iar Hitler slujea Vaticanului si a recunoscut ca s-a inspirat mult din ordinul iezuit pentru a-si crea doctrina sa nazista. Adevaratii evrei ortodocsi sunt impotriva macelului din Gaza si sustin ca ei timp de 2000 de ani au trait in pace cu palestinienii si nu este nevoie de acest razboi, insa sionistii sponsorizati de catre Vatican, care acesta la randul lui este sub stapanirea Iezuitilor, au acest plan de a face sa fie masacrati in conflict cat mai multi evrei, pentru ca Vaticanul uraste evreii si prin orice mod urmareste ca acestia sa fie masacrati. De asemenea un alt scop al Vaticanului este ca el sa fie cel care face pace dupa un razboi, in felul acesta cele doua parti combatante care habar n-au ca Vaticanul i-a facut pe ascuns sa se razboiasca, primesc pe catolici cu bratele deschise, ca pe niste facatori de pace.

Carti conspirative despre Vatican si Iezuiti s-au tot scris. De exemplu, in cartea “Blestemul manuscrisului”, Bogdan Hrib si Razvan Dolea  au dezbatut subiectul arhivelor Vaticanului. Conform autorilor, dezvaluirea continutului textelor nu ar avea impact neaparat asupra laturei spirituale a omului, ci fata de istorie, rescriind trecutul.

Gabriele Ferretti a spus ca “textele secrete distrug omenirea daca sunt facute publice”.

Pana la aflarea continutului textelor din arhivele Vaticanului cercetatorii nu pot decat sa faca speculatii.

Urmariti un documentar despre cine a creat Germania nazista, iar in urmatorul videoclip puteti auzi invocatiile papei Francisc aduse lui Lucifer, cel caruia i se inchina, alaturi de “credinciosi”, in ziua de Pasti al acestui an:

 

Surse:

internet

http://cultural.bzi.ro/secretele-de-la-vatican-ce-ar-putea-distruge-omenirea-5430

 

2 thoughts on “Iezuitii si Vaticanul luciferic

Leave a Reply


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/believei/public_html/wp-includes/functions.php on line 4673