Influenta energetica a pozitionarii oraselor pe punctele energetice ale Pamantului

Globul Pamantesc este strabatut de o vasta retea cosmo-telurica, de niste radiatii care vin din adancul Pamantului si care ne pot influenta viata. Desi nu aveau instrumente de masura ultrasofisticate, oamenii din vechime stiau foarte multe lucruri de care noi abia astazi aflam.

Cercetarile moderne (incluzand observatii si masuratori) au confirmat realitatea acestei retele telurice, aparand in acest fel notiunile de “grila Hartmann” sau “retea Curry”.

Reteaua Hartmann este peste tot si nu o putem evita. Aceasta retea seamana cu un soi de ziduri de plasa foarte inalte care se ridica din sol.Aceasta “plasa” vibratorie radioactiva se intinde pe directia nord-sud din doi in doi metri, iar pe directia est-vest din 2,5 in 2,5 metri. Grosimea acestor ziduri verticale – sa le numim “linii Hartmann“- variazaintre 16 si 20 cm.Reteaua se stringe si se alungeste pe masura ce ne apropiem de poli. Este ca si cum am lua globul pamantesc si am desena pe el meridianele si paralelele. 

Curentii telurici constituie realmente sistemul venos al pamantului, iar influenta lor benefica sau malefica se manifesta in “campuri telurice” care au proprietati electromagnetice usor de detectat cu dispozitive adecvate. Exista unii curenti telurici care serpuiesc pe sub masivele muntoase, dar si altii cu caracter net fluvial, care urmeaza o linie generala (de exemplu: vaile Gangelui, Indusului, Dunarii, Rhinaului si Nilului). Este captivant de remarcat ca un mare numar de sanctuare si alte asezaminte spirituale au fost edificate pe malurile acestor fluvii. Alti curenti urmeaza liniile faliilor vulcanice ale scoartei terestre. Experienta acumulata in timp a demonstrat ca oriunde se afla, in subteran, un curent teluric puternic, functiile fiziologice ale oamenilor si animalelor sunt intensificate, iar vegetatia este mai rezistenta. Demn de remarcat este si faptul ca viata pare sa se perpetueze mult mai usor si longevitatea este mai mare la fiintele ce locuiesc in preajma unor curenti telurici.

Reteaua H era cunoscuta in timpuri de demult si oamenii isi alegeau cu grija locurile unde isi construiau case, cultivau plante, cresteau animale,etc. Evitau zonele cu anomalii folosindu-se de instinctul pasariloranimalelor sau de masuratori radiestezice. 

Privind lucrurile din aceasta perspectiva, putem intelege mai bine rostul unor edificii antice de tip megalitic, sau pur si simplu al unor pietre inaltate in vremuri imemoriale (si care au prezent o valoare de monument sau vestigiu istoric). Coloanele din piatra numite “menhir” erau intotdeauna dispuse in anumite focare telurice importante (sau “noduri” ale retelei), unde mai multe linii de forta de acest gen se intersectau. Rolul “menhiri-lor” era similar cu cel al acelor aplicate omului pe meridianele energetice (in medicina traditionala): de a tonifica (intari) sau de a dispersa energia din acel punct. Specialistii in materie vorbesc despre “puncte menhir”, in care concentratia energetica este cel putin similara precum cea produsa de intersectia a sase canale telurice. “Dolmenul” este un monument ce consta din doua pietre verticale (cu rol de sustinere) pe care se aseza o piatra transversala, rolul sau fiind tot cel de regularizare a curgerii energiei intr-un anumit focar teluric.

Ansamblurile megalitice majore (de tip Stonehenge, in Marea Britanie, sau Carnac, in Franta) au fost construite deasupra unor focare telurice ample, puternice. Prin masuratori radiestezice s-a determinat ca reteaua Hartmann cade la periferia piramidei lui Keops, iar in interior cadrilajul teluric lipseste, ca impins in afara. Templul se afla deci intr-un spatiu ecranat de efectele radiatiilor Hartmann.

Anticii cunosteau toate acestea, iar cei avansati in cunostinte de fizica, numerologie si astrologie s-au folosit pentru a sclavi populatiile in scopul de a capata putere, si de a crea ceea ce doresc.

Pozitionarea si amenajarea diverselor institutii din interiorul oraselor din Romania nu a fost facuta la intamplare. S-a lucrat mult pentru a pozitiona anumite institutii frecventate de sclavi ai sistemului, in locuri cu puternice influente energetice. Astfel, s-a putut lucra intens la manipularea psihica a multimii. Vorba “unde-s multi, puterea creste” este foarte potrivita in acest caz. Astfel, in locurile in care oamenii se intalnesc pentru anumite scopuri,de exemplu in anumite biserici, preotii infiltrati in masonerie stiu sa reorienteze gandurile oamenilor care duc spre actiune, acolo unde doresc ei, potrivit agendei lor. Astfel, omul asa-zis “credincios” dupa o predica spusa de un eretic, merge acasa si-si bate nevasta si copiii. Insa, inainte, se opreste si la carciuma de pe drum. Si uite asa, fanatismul grosolan si nejustificat tradeaza credinta pura, adevarata. La fel se intampla cu orice Institutie de “drept” care sta in “slujba cetatenilor”.

Cum a zis Jordan Maxwell, care are peste 50 de ani de experienta in cercetarea societatilor secrete si a stiintelor oculte:  “Oamenii vor merge, ca deobicei, la biserica sa se roage pentru a le fi mai bine, si cu cat se vor ruga mai mult pentru a le fi mai bine cu atat mai mult rau se va intampla.”

Templul lui Dumnezeu este in noi, nicidecum in vreo biserica plina de simboluri masonice care are alte scopuri, in niciun caz binele omenirii. Sa luam aminte la ceea ce sta scris in Biblie: Nu ştiţi că voi sunteţi templul lui Dumnezeu şi că Duhul lui Dumnezeu locuieşte în voi? Dacă cineva nimiceşte templul lui Dumnezeu, pe acela îl va nimici Dumnezeu; căci templul lui Dumnezeu este sfânt şi aşa sunteţi şi voi” (1. Corinteni 3:16,17 ).

Asadar, mai jos sunt prezentate cateva harti ale oraselor din Romania, in care sunt evidentiate zonele in care se lucreaza energetic spre nimicirea psihica a oamenilor, folosind cunostinte avansate de numerologie si astrologie, fizica, astro-teologie, apeland si la magie si geometria care sta la baza crearii a tot ceea ce exista:

Satu-Mare-Matrix-13

Baia-Mare-Matrix-13Oradea-Matrix-13Arad_-_Matrix_jpg_converted

 

Voi reveni in articolele urmatoare cu harti ale altor orase. Fiti pe faza!

 

scribd.com/doc/8027521/Nodurile-Hartmann

Hartile sunt preluate de pe : ansamensi.blogspot.ro

3 thoughts on “Influenta energetica a pozitionarii oraselor pe punctele energetice ale Pamantului

 • February 7, 2015 at 03:09
  Permalink

  Articol foarte interesant

  Reply
 • February 8, 2015 at 03:57
  Permalink

  Oare cum o sa arate cand o sa fie gata pentru expozitie 33 de orase cu astfel de scheme de mantuire masonice? Dragut…Se pare ca poporul roman realmente este intr-un program foarte intens si accelerat de “mantuire” :)))

  Reply
 • Pingback: Magia - o practica periculoasa

Leave a Reply


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/believei/public_html/wp-includes/functions.php on line 4673