Intrunirea ritualica babiloniana a Bohemian Grove

Bohemian Grove a fost infiintat in anul 1872, iar in 1878 a avut loc prima reuniune. Desi clubul a fost infiintat de un grup de ziaristi, incepand cu anul 1878, niciun ziarist nu a mai avut acces in acest club. Printre membrii se numara presedinti americani, membrii ai guvernelor, directori ai marilor corporatii, marii bancheri (cum ar fi dinastiile Rothschild si Rockefeller), magnatii din domeniul energetic si chiar si anumiti regi.

Reuniunile au loc in fiecare an, in luna iulie, in Padurea Boema (Bohemian Grove) din nordul Californiei, fiind proprietate privata, situata in Sonoma, la 100 km de San Francisco.

Deviza clubului, inscriptionata pe diferite porti, preluata din Shakespeare, este: „weaving spiders come not here”(„paianjenii sa nu intre aici”).

bohemian-grove-0905-03

 

Timp de 2 sapt, perioada in care are loc intrunirea, au loc diverse activitati, printre care : planificarea evenimentelor (crizelor financiare, razboaielor, diverselor conflicte menite sa mentina haosul si panica in randul oamenilor), dar si diverse ritualuri satanice. Statuia uriasa in forma de bufnita este reprezentarea divinitatii babiloniene Moloch, despre care in Biblie scrie ca i se aduceau sacrificii umane, mai precis ii erau sacrificati copii. Pe altarul aflat la baza statuii este aprinsa „flacara sacra” in care este arsa „jertfa”.cremation_of_care

Presedintele Richard Nixon a declarat in 1971  despre Bohemian Club : „Tabara de la Bohemian Grove – la care am participat de cateva ori – este cea mai mare blestematie homosexuala pe care v-ati putea-o imagina. Nu mai pot da mana cu nimeni din San Francisco pentru ca stiu ce se petrece acolo.” O alta declaratie ii apartine lui David Gergen, consilier prezidential al lui George Bush senior. Gergen si-a dat demisia in iunie 1993, la trei zile dupa ce si-a anuntat retragerea din Bohemian Club. El a spus ca „nu intentioneaza sa umble dezbracat in tabara anuala a clubului de la Bohemian Grove” si de aceea se retrage.Trei zile mai tarziu, purtatorul de cuvant al Casei Albe anunta demisia lui Gergen din functia de consilier prezidential si retragerea sa din alte 17 grupari de genul think tankuri, organizatii publice si de caritate, incluzand Grupul Bilderberg, Comisia Trilaterala si Consiliul pentru Relatii Externe. 

Aflati mai multe informatii din culisele Bohemian Grove, din materialul urmator, realizat de Alex Jones, care a reusit sa filmeze cate ceva din cadrul unei intruniri Bohemian Grove.

surse:

wikipedia.org

http://yogaesoteric.net/

Leave a Reply


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/believei/public_html/wp-includes/functions.php on line 4673