Jack Spintecatorul a fost un mason care a comis crime ritualice

Publicarea unei arhive secrete, arata ca elita britanica era(este)  preponderent masonica si ca Jack Spintecatorul era protejat de politia controlata de masonerie. Arhiva contine numele a peste doua milioane de masoni britanici care au trait intre anii 1733-1923. Lista « dezvaluie extinderea influentei masonice pana in clasa elitelor societatii din imperiul britanic » Aceasta lista include si numele celui care a fost cunoscut ca Jack Spintecatorul.

Conform unor surse, Jack Spintecatorul a fost un cantaret obscur, protejat de prietenii sai masoni. Crimele lui implicau ritualuri masonice planificate.
In cartea “Toti il adora pe Jack: Opriti-l pe Spintecator”, Robinson sustine ca toate omorurile savarsite de Spintecator purtau insemnul ritualurilor masonice; simbolul unui compas infipt in fata lui Catherine Eddowers, inlaturarea nasturilor si a monedelor de pe hainele cadavrelor lui Eddowes si Annie Chapman si desenul criptat pe peretele din strada Goulston, despre care spunea el ca este “cel mai flagrant indiciu dintre toate.”
Noile surse demonstreaza pentru prima oara ca Maybrick cantaretul si fratele lui, James, au fost amandoi masoni.

 

Desenul din strada Goulston: Evreii (the juwes – Jubela, Jubelo and Jubelum – vezi Legenda lui Hiram care sta la baza invataturii masonice) sunt oamenii care vor fi invinovatiti de ce-i mai rau”

Crimele lui Jack Spintecatorul erau ritualuri sangeroase masonice.

Patru din cele cinci victime femei ale Spintecatorului aveau gatul taiat de la stanga la dreapta conform cu invatatura de credinta masonica « semnul sever ». In anumite cazuri intestinele lor erau distruse, scoase afara din trup si puse peste umarul stang al victimei. In ritualul masonic, cei trei « Evrei », Jubela, Jubelo si Jubelum sunt toti omorati prin aceasi metoda descrisa mai sus. Acest ritual al Spintecatorului se mai preteaza si la arderea masonica. Trupul lui Catherine Eddowes a fost pus in Piata Mitre din Londra la taverna Mitre, la intrarea din piata unde era locul de intalnire al lojii masonice Joppa. Conform mitologiei masonice, pe coasta Joppa cei trei « Evrei » au fost capturati. De asemenea, mitra episcopala si patratul sunt unelte de baza ale masonilor. Sortul lui Eddowes, imbitat in sange a fost descoperit in Strada Goulston in holul unei cladiri. Deasupra sortului insangerat, pe perete, un mesaj care fusese scris cu creta :” Evreii sunt cei care vor fi invinovatiti de ce-i mai rau. » Dubla negatie nu se refera la poporul evreu, ci la cele trei personaje mitologice masonice mentionate mai sus care au fost si ei omorati in ritualuri si care au savarsit la randul lor ritualuri satanice. Mesajul a fost sters de Sir Charles Warren, Seful Politiei care investiga crimele si de catre un mare oficial francmasonic din Marea Britanie. Warren a notat oarecum ca mesajul oricum se gaseste in Biroul Arhivelor Publice in sectiunea “ Dosarele Private ale Politiei Metropolitane.”  –Michael A. Hoffman, Societati Secrete si Razboiul Psihologic.

Cum este cazul multor misterioase ritualuri “nerezolvate”, adevarata identitate a lui Jack Spintecatorul a fost ascunsa de un guvern si de o politie preponderent masonica.

Ei recunosc ca francmasonii sunt sus pusi in Scotland Yard si de asemenea in departamentele politiei metropolitan, insusi Sir Charles Warren si colegul sau despre care spunea ca era “ochii si urechile” sale in acel caz, inspectorul sef Donald Swanson, recunosc aceasta. Legistii care au condus Ancheta in cazul acestor crime, Wynne Baxter si Henry Crawford si cel putin trei dintre medicii politisti care au examinat corpurile erau de asemenea membrii ai masoneriei. Maybrick, care era in Marele Consiliu al francmasoneriei, a calatorit in tara ca muzician. Intrarea sa discreta in lumea muzicii il descriau ca fiind un « vocalist » si el declara ca a fost membru al lojii masonice St. Andrew din 1863 pana in 1887-asta inseamna ca el a plecat cu un an inainte de perioada de noua saptamani din 1888 cand cinci femei au fost omorate in East End Londra, una dintre cele mai mari crime nerezolvate in istoria Marii Britanii.

Sir Charles se pare ca a fost un membru senior al societatii masonice. El a fost unul dintre membrii fondatori ai lojii Quatuor Coronati si o autoritate a istoriei si ritualurilor francmasonice. Robinson declara pentru ziarul Telegraph : “ a fost un mod pandemic felul cum au mers lucrurile in Anglia. In timpul lui Jack Spintecatorul, erau cam 360 de membrii ai Partidului Conservator din care 330 erau masoni.“ « toti din elita conducerii erau masoni, de la mostenitorul tronului in jos. Era ceva normal sa faci parte din club. » ‘Parte a intregii etici a francmasoneriei este orice ar fi, nu conteaza cum se face, protejezi fratia- si asta s-a si intamplat. “Ei nu il protejau pe Jack Spintecatorul, ei protejau sistemul pe care Jack Spintecatorul il ameninta. Si ca sa protejezi sistemul, ei au trebuit sa-l protejeze pe el. Si Spintecatorul stia asta.”

O elita masonica
Documentele de asemenea scot la iveala extinderea influentei masonice in toate ramurile societatii incluzand monarhia- Regele Edward al VII-lea, Edward al VIII-lea si George al VI-lea. In timp ce legaturile masonice unice ale unora ca Sir Winston Churchill si Edward al VIII-lea sunt binecunoscute, inregistrarile dintre 1733 si 1923 arata prima imagine clara a infiltrarii francmasoneriei care depaseste granita Imperiului. In zona cadrelor militare ii avem pe Ducele de Wellington, pe lordul Kitchener, in categoria “arte” gasim scriitori precum Oscar Wilde si Rudyard Kipling, actorul Sir Henry Irving sau din lumea muzicii Gilbert si Sullivan Exploratorii Ernest Shackleton si Capitanul Robert Falcon Scott de asemenea masoni, oameni de stiinta precum Edward Jenner, inventatorul vaccinurilor dar si Sir Alexander Fleming, inventatorul penicilinei se numara printre membrii francmasoneriei. In lumea operelor de caritate si a reformei sociale ii avem pe Dr Thomas Barnardo si pe magnatul Harry Selfridge sau pe Thomas Telford, conducatorii a mii de ingineri care au asigurat dominatia industriala a Marii Britanii. Pe langa regele Edward VIII si Edward VII sau George VI nici regalitatea de astazi nu se afla mai prejos. In timp ce cele mai multe inregistrari includ nume mari, loji si date de initiere in masonerie, mai sunt si acele mase de membri si anume cam 5500 de politisti de diverse grade, mii de cadre militare, 170 de judecatori, 169 de membrii de partid si 16 episcopi si cel putin un print indian.

Toate evenimentele regale, incluzand incoronarea si nuntile regale au loc la Westminster Abbey pe o tabla de sah masonica desenata pe podea.

Cele mai importante loji masonice isi desfasoara ritualurile de initiere intr-o incapere cu podea cu model de tabla de sah.
Desi inregistrarile acestea se opresc la 1923, lucrurile nu s-au schimbat. Elita conducatoare este mai mult ca oricand o elita ocultă.

 

glasulstramosesc.ro

Leave a Reply


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/believei/public_html/wp-includes/functions.php on line 4673