Kate Middleton se teme ca va fi UCISA intr-un accident de masina, la fel ca printesa Diana

Kate Middleton traieste in teama pentru viata ei si crede ca va fi ucisa intr-un accident de masina, relateaza un prieten de familie. Regina Elisabeta i-a spus ducesei ca “scopul ei a fost indeplinit”,  dupa nasterea celui de al doilea copil, lasand-o uimita si temandu-se ca ea va fi ucisa intr-un mod straniu, similar cu moartea printesei Diana.

Kate Middleton se teme ca Regina o vrea moarta, ea fiind obsedata de accidentul de masina in care a murit Printesa  Diana si este convinsa ca va fi ucisa in acelasi mod.

fedd

Asistenta lui Kate, Jacintha Saldanha nu s-a sinucis, ea a fost ucisa pentru a-i da o lectie lui Kate. Kate a fost izolata de familia regala, si au facut-o sa se simta  “nebuna” pentru obsesia ei cu privire la moartea Printesei Diana.

Eticheta sociala dicteaza ca, Kate, nu se poate plange nici macar prietenilor apropiati de situatia in care se afla, si care este departe de a fi una ideala.

Kate poarta inelul de logodna al printesei Diana, mostenita de William dupa moartea mamei sale, in 1997. Acest “inel blestemat” serveste doar pentru a-i reaminti lui Kate ca “ea este urmatoarea.” Ducesa considera inelul a fi simbolic situatiei in care se afla ea. Aurit si glorios la prima vedere, dar tragic si inmuiat in moarte dupa o examinare mai atenta.

“Ea uraste acel inel. I-ar placea sa vanda inelul si sa foloseasca banii pentru a fugi cu copiii ei in America de Sud, unde ea ar fi supusa unei interventii chirurgicale cosmetice pentru a deveni de nerecunoscut si de a duce o viata sigura, linistita. Ea nu vrea nimic mai mult decat sa ajunga la batranete si sa-si cunoasca nepotii. Atunci cand realizeaza cat de nerealist este acest plan de evadare, ea devine morbida si nu vorbeste zile intregi. ”

Se intelege ca dificultatile conjugale ale lui William si Kate sunt legate de incapacitatea ei de a discuta despre temerile ei cu sotul sau. Din partea lui William nu se va auzi un cuvant spus impotriva bunicii sale. I-a spus lui Kate ca e nebuna, intr-o ocazie in care ea i-a vorbit deschis.

Regina stie ca Kate se simte profund inconfortabila cu o multime dintre secretele regale, si se gandeste la ceea ce s-a intamplat cu Diana cand a aflat prea multe.

A nu se uita motivele pentru care printesa Diana a fost ucisa, si nu a fost doar un accident de masina dupa cum se vehicula in media. Printesa Diana a fost partasa la multe ororuri care s-au petrecut in castel, in care a fost implicata si Regina Elisabeta. Ea a facut unele declaratii cu privire la familia regala, dupa ce i-a vazut participand la multe ritualuri oculte. Diana i-a spus Christinei Fitzgerald ca adevarata putere din spatele familiei Windsor era detinuta de regina-mama, alaturi de printul Philip. „Diana obisnuia sa-mi spuna ca regina-mama este foarte rea, povesteste Christine Fitzgerald. A folosit chiar acest cuvant: rea. Mi-a spus ca o ura de moarte si ca regina-mama o ura la randul ei”.

Cercetati relatarile  Christinei Fitzgerald, o buna prietena a printesei, pentru a afla mai multe despre casa regala si infernul prin care a trait printesa Diana in aceasta familie, si prin care, se pare, trece si Kate Middleton.

 

Leave a Reply


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/believei/public_html/wp-includes/functions.php on line 4673