Lectii de viata oferite de un om simplu dar cu suflet mare din Florida

Gestul unui barbat din Florida i-a lasat pe multi uimiti, un gest simplu, de omenie, nu l-a costat mult insa actul sau a insemnat foarte mult pentru oamenii strazii.

“Astazi o sa ies prin oras si o sa le dau oamenilor strazii ceva ce noi luam de-a gata aproape zilnic: o pereche de incaltari. Aici, in Florida, e foarte cald, iar cersetorii merg mult pe jos, asa ca incaltarile lor se rup repede”, a povestit Omar Gosh. 

Barbatul l-a luat cu el si pe fiul sau si impreuna au impartit cersetorilor sandale si sosete, iar reactiile oamenilor strazii au fost cu adevarat impresionante. 

Aceasta este o lectie de viata pentru noi toti. Daca am oferi din suflet, fara sa asteptam rasplata,  macar o haina invechita, pe care nu o mai purtam, unui om sarac, am participa si noi la schimbarea pe care dorim sa o vedem in lume. Ar fi un inceput, daca am face asta cat de des am putea. O haina si o masa calda, eventual insotite de o vorba buna, din cand in cand, ar fi indeajuns pt a-i ajuta sa supravietuiasca.

Urmariti materialul de mai jos, in care omul din Florida ofera oamenilor strazii, putin din ceea ce are:

 

Sursa: http://www.protv.ro/stiri/a-trezit-un-cersetor-care-dormea-pe-o-banca-pentru-a-i-da-o-lectie-fiului-sau-ce-a-urmat-apoi-e-cu-adevarat.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...